Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

eğil kız öpecem alnından :54::54: ne güzel söyledin....:)
iphone'muz yok diye ezik duruma düşüyoruz...
napalım yani, gıcıklığına nokia'nın 5110 'unu alacam, sonuçlar pc'ye düşene kadar da ısrarla inatla bekleyecem yine de iphone almayacam hıhhh :63:

ah garengcim, muhteşem yüzyıl var ya işte ne gerek aöf ye inkılap tarihi :60: :60:
ay çok güldüm... :60:
biliyorum kuzum alakası olmasa da almak zorundayız, ama sanıyorum önümüzdeki dönem ben inkılaptan kalıcam :27::27:
şimdiden geleceği görüyorum baksana :27::27:
o yüzden böyle totom tutuşuyor :9::9::9::9:

Aslında kaç yılında nerede hangi anlaşma yapılmış değil de, o zamanların politikasını ve nedenlerini anlatsalardı şimdiye Türkiye almış yürümüştü. :52: Neyse ablam ezbere muhtacız artık. :27:

notlar yükleniyormuş arkadaşlar
iphone dan görülüyor ama sürekli notlar değişiyormuş yükleme yapıldığından
girip kalabalık etmeyin ona göre yolarım:27:
yüklesinlerde bakalım
bir saate açıklanır sanırım bizlerede

bekle bekle ağaç oldum
yüklenecek diye umutlanıp beklemekte kötü ya
en azından daha var açıklanmasına diye bekliyordum geniş geniş:27:

Yarına mı açıklanır şimdi ya, 1 hafta açıklarlarsa kendi rekorlarını kıracaklar.

bekle bekle ağaç oldum
yüklenecek diye umutlanıp beklemekte kötü ya
en azından daha var açıklanmasına diye bekliyordum geniş geniş:27:

gözde valla içime bi kurt düşürdün bekle babam bekle oldum yahu :)
ne güzel daha var diye rahatca duruyordum...üfff oldumu şimdi :60: napcam ben çabuk bi çare söyle, eşime bile dert oldu paniğim :)

Yarına mı açıklanır şimdi ya, 1 hafta açıklarlarsa kendi rekorlarını kıracaklar.

bencede valla rekor denilecek sürede açıkladılar...
açıklamayı okudum, dekan bişeyler anlatmıi işte bilmem kaç milyon öğrenci sayısı ile bu kadar kısa zamanda çok büyük bi rekor bıdı bıdı...
hani nerde nerde...hadi bakayım, lafla olmuyor :)

arkadaş görmüş ipad ten notlarını
ama beklediğimden yüksekti falan dedi birde sürekli değişiyor notlar dedi
sonra hepten kaldırdılar
ne yaptıkları belli değilki

Nokia bir zamanlar vazgeçilmezim olsa da popülerliğini yitirdi nedense bende :31:

evetmeleğim haklısın bende çok bayılarak almıştım ama çabuk söndü hevesim...:(
samsung telefonlarının estetiği daha bi başka gerçekten...bundan önce samsung vardı bende, ah ah yazık ettim ona...
şimdi eşime diyorum ben samsung galaxy istiyorum diye, oda bu daha yepyeni diyor :)
anlayacağın nokia ile devam :37:

evetmeleğim haklısın bende çok bayılarak almıştım ama çabuk söndü hevesim...:(
samsung telefonlarının estetiği daha bi başka gerçekten...bundan önce samsung vardı bende, ah ah yazık ettim ona...
şimdi eşime diyorum ben samsung galaxy istiyorum diye, oda bu daha yepyeni diyor :)
anlayacağın nokia ile devam :37:

Bende samsunga devam galaxy de karar verdim. Her yönden karşılıyor ihtiyacımı benim. Konuda açmıştım herkes samsung dedi. Kurtaramıyorum kendimi bağlandım markaya :9:

Daha açıklanmaz arkadaşlar , geçen sefer 11 güne rekor demişlerdi. Bu sefer de kendi rekorlarını egale etseler bile en erken çarşamba olur ama sanmıyorum ben .Haftaya bekliyorum.

Daha açıklanmaz arkadaşlar , geçen sefer 11 güne rekor demişlerdi. Bu sefer de kendi rekorlarını egale etseler bile en erken çarşamba olur ama sanmıyorum ben .Haftaya bekliyorum.

ahretim nerelerdesin unuttun sen bu garip gazelini :14::14::14:
özledim yahu, iyiki sınavlar varmış yoksa uğradığın yok...ne yani kasım ayına kadar yoksun mu diyecez şimdi sana :)
malum sınav tarzı ekşınlar kasım civarı başlıyor :60:

Back