Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Soru-cevaplar açıklanmış.Hatırladığım kadarıyla doğrularımı buldum.2 ders tehlikeli.Birinden geçsem biri kalsa inşaallah tek ders sınavı da gelirse mezun olabilirim..

Sonuçlara bende baktım , tablo benden yana gibi duruyor . Sanırım bu seneyi kazasız belasız , takıntısız atlattım .

kızlaaaar 10 dersimin 9 dersinden 65 ve 70 almışım:24:

ama kötü olan tek dersden kaldım gibi o da İngilizce 2 dersinden ilk sınavdan 20 almıştım bundanda 30 kesin ama 35 olabilir bilmiyorum çana kaldıartık mezun yine olamıyorum tek ders sınavı gelse bile güzden tarih var:43::43::43::43::43:

çalışmadığım halde 30-40-45-40-40 gibi notlarım var
vizelerim yüksekti ama ortalamayla geçer miyim acaba?:26:
hakettim bunu ben :18::18:
hatamı kabul ediyorum :))

baktım sonuclarıma 45 - 50 - 60 - 60 -90 - 85 -90
ee hiç çalışamadım ki son gece bile okumadım çok iyi bile almışım

Benimde tek tesellim ortalamaların düşük gelmesi.DD 30 a kadar gelirse geçeriz kolay kolay inşaallah.

selam kızlar, bir haftalık bir aradan sonra şükür kavuşturana :)
dün gece döndük memleketten, kafam beynim döndü resmen 7 saatlik yola git git gel...
sınav stresinden ayrı birde yolculuk stresi kaplıyor beni sınav zamanında...
şükür sağ salim atlattık....benim sınav fena değildi düşük not beklemiyorum...ama pazar günü çok zorlandım...asıl emek verdiğim derslerden biraz düşebilirim, emek vermediklerimden ise yüksek not alabilirim :)
bu nasıl iş anlayamadım gitti...en korktuğum arapçaydı malum ama şükür güzel geçti...
öyle veya böyle atlattık tatili hakettik dimi :) sınav stresi olmadan durmak çok güzelmiş :) tv izlerken uyurken çarşılarda gezerken falan hep aklımda sınav sınav kurcalanıp duruyordu :) ama şimdi sanki hafifledim gibi rahatım...
şimdide ikinci sınıf telaşı bastı...çünkü ikinci sınıfta inkılap varmış ondan korkuyorum, birde arapça çok zor ikinci sınıfta....
napıcam bilmiyorum, genelde kursa falan gidiyor herkes yardım alıyor ama benim yardım alacağım kimse de yok :( kursa da gidemem bakalım ne yapıcam...allah yardımcım olsun...hepimize....

selam kızlar, bir haftalık bir aradan sonra şükür kavuşturana :)
dün gece döndük memleketten, kafam beynim döndü resmen 7 saatlik yola git git gel...
sınav stresinden ayrı birde yolculuk stresi kaplıyor beni sınav zamanında...
şükür sağ salim atlattık....benim sınav fena değildi düşük not beklemiyorum...ama pazar günü çok zorlandım...asıl emek verdiğim derslerden biraz düşebilirim, emek vermediklerimden ise yüksek not alabilirim :)
bu nasıl iş anlayamadım gitti...en korktuğum arapçaydı malum ama şükür güzel geçti...
öyle veya böyle atlattık tatili hakettik dimi :) sınav stresi olmadan durmak çok güzelmiş :) tv izlerken uyurken çarşılarda gezerken falan hep aklımda sınav sınav kurcalanıp duruyordu :) ama şimdi sanki hafifledim gibi rahatım...
şimdide ikinci sınıf telaşı bastı...çünkü ikinci sınıfta inkılap varmış ondan korkuyorum, birde arapça çok zor ikinci sınıfta....
napıcam bilmiyorum, genelde kursa falan gidiyor herkes yardım alıyor ama benim yardım alacağım kimse de yok :( kursa da gidemem bakalım ne yapıcam...allah yardımcım olsun...hepimize....

aus ablamın topiğinde de yazdım yine yazayım hoşgeldin öncelikle:16:
çok şükür bitti sınavlar
birde açıklansa süper olacak
ne zaman açıklanır acaba çok merak ediyorum
bu arada birazda gözünü korkutayım dur
inkılap dersi cidden çok zor:9::9::9::9::9:
valla bak ben bu derse çalışmamayıda denedim
çalışmayıda denedim
yine aynı yine aynı
çok zor sormuşlardı bu sınavda ya
öncekiler daha kolaydı sanki
hesaplarıma göre 40 alıcam sanırım
vizede 45 ti
çanlarda tavan yapmıştır gene
durum böyle nolcak bakalım
geçen dönemde şartlı geçmiştim zaten
yani ortalamayla
bu dönemde ortalamayla geçersem nolur onuda hiç bilmiyorum
direk geçmiş mi olurum acaba
ooff off açıklansada kurtulsak
haftaya anca açıklanır heralde:50:

Son düzenleme:
Dün eve yüksek onur belgem geldi postayla, rahatladım. :27:

aksilik bu ya, bende tam konyadan döndüğüm gün yollamışlar annem telefon etti, ooo kızım maşallah yüksek onur almışsın falan dedi :) sorma anne çok lazımdı ya, çerçeveler duvara asarız artık dedim :)

aus ablamın topiğinde de yazdım yine yazayım hoşgeldin öncelikle:16:
çok şükür bitti sınavlar
birde açıklansa süper olacak
ne zaman açıklanır acaba çok merak ediyorum
bu arada birazda gözünü korkutayım dur
inkılap dersi cidden çok zor:9::9::9::9::9:
valla bak ben bu derse çalışmamayıda denedim
çalışmayıda denedim
yine aynı yine aynı
çok zor sormuşlardı bu sınavda ya
öncekiler daha kolaydı sanki
hesaplarıma göre 40 alıcam sanırım
vizede 45 ti
çanlarda tavan yapmıştır gene
durum böyle nolcak bakalım
geçen dönemde şartlı geçmiştim zaten
yani ortalamayla
bu dönemde ortalamayla geçersem nolur onuda hiç bilmiyorum
direk geçmiş mi olurum acaba
ooff off açıklansada kurtulsak
haftaya anca açıklanır heralde:50:

off gözdem çok moral verdin :) ödüm patlıyor inkılaptan, lisedeyken bile sevmezdim zaten kendilerini....
benim bölümde ne alaka inkılap yahu...:53::53:

Benim ki neredeeeee :52:

Bu dönemki yüksekler üstü belgemle beraber yollayacaklar heralde geçen dönemi :9:

ahretim öldüm gülmekten, seninkini topluca gönderecekler herhalde :) ama üstün çalışma çabandan değilde, üstün rahatlığından dolayı :9:
sendeki rahatlığın yarısı bende olsa valla gam yemezdim...sınav günü elim ayağım titriyordu :37::37:
en çok da neye şaşıyorum biliyomusun, bu kadar rahatlık ve ders çalışmadan sınava girip de güzel notlar alıyorsun ya, yanarım ona yanarım :60: benim göbeğim çatlıyor aylarca çalışmaktan şöyle böyle geçiyoruz işte....:47::47:

aaa gareng belgen mi geldi
değişmiş mi sistem ya
bildiğin postayla belge mi geldi yani yoksa kağıt mı gidin bürodan alın diye
önceden öyleydi çünkü
benimki nerdeeee yaaa
gidip büroya tepinirim valla:52::52::52::52:
geçen sene her dönem yüksek onur belgesi almıştım ayy ne seviniyordum
büroya erkek arkadaşımla gidip alırdım her sefernde
o da hep beni rezil ederdi bürodaki çalışanlara verin şu ilkokul çocuğun takdir belgesini falan diye gıcık:33::33:
kıskanıyor tabi:52::52::52::52::52:
bu sene yüksek onurlarun y sini göremedim onur belgesiyle idare edicem:27:

aksilik bu ya, bende tam konyadan döndüğüm gün yollamışlar annem telefon etti, ooo kızım maşallah yüksek onur almışsın falan dedi :) sorma anne çok lazımdı ya, çerçeveler duvara asarız artık dedim :)

off gözdem çok moral verdin :) ödüm patlıyor inkılaptan, lisedeyken bile sevmezdim zaten kendilerini....
benim bölümde ne alaka inkılap yahu...:53::53:

ahretim öldüm gülmekten, seninkini topluca gönderecekler herhalde :) ama üstün çalışma çabandan değilde, üstün rahatlığından dolayı :9:
sendeki rahatlığın yarısı bende olsa valla gam yemezdim...sınav günü elim ayağım titriyordu :37::37:
en çok da neye şaşıyorum biliyomusun, bu kadar rahatlık ve ders çalışmadan sınava girip de güzel notlar alıyorsun ya, yanarım ona yanarım :60: benim göbeğim çatlıyor aylarca çalışmaktan şöyle böyle geçiyoruz işte....:47::47:

banada annem senin dediğinin aynısını derdi valla:1: çok lazım falan der hep:1: insan bir tebrik eder:19::52:
seninki bak seviniyor yine:1:

ayyy:1: öğrencilik hayatım boyunca tek kopya çektiğim ders inkılaptı ya:52::52:
o da kötü niyetle değil valla:52:diğer derslerim hep çok yüksekti bir inkılap kötüydü
rezil gibi tek dersten kalınır mı ne yapayım kopya çekerdim zar zor önümdekinden yanımdakinden falan:52::52:
o da tırsa tırsa benim kadar kopya konusunda tırsan bir öğrenci daha yoktur doğru düzgün yapamazdım zaten anca 40,45 falan alır geçerdim:27::27::27::27:

aus ablamdaki rahatlık az biraz ikimizde olsa keşke:1:
zaten stres insanı o kadar etkiliyorki
ben geçen sınava kadar her sınava ayıla bayıla gttim nerdeyse
birinde ya stresten ishal olurum:52::52::52::52::52::52:
birince istifra edip dururum:52::52::52::52::52:
annem her sefernde ben senden daha çok bıktım senin sınavlarından bitirde kurtulayım der:52:
keşke bizde rahat olabilsek sanki dünyanın sonu ya

bunuda bir tek sınavlar bittikten snra söyleyebiliyorum zaten:27:

sanırım sonuçlar açıklanmış
ama yine sadece iphone ve ipad kullanıcılarına

bundan sonra kayıtlarda iphone yada ipad kullanıcısı değilsek bizi kayıt etmeyebilirler korkmaya başladım bu durumdan:27:

Canım eve geldi belge direkt, yazı falan değil.
İlahi Gazel abla yaa :9: İnkılap tarihi ve Türk dili dersleri örgünde de aöfde de her bölümde vardır, zorunludur. Gençler dillerini ve tarihlerini iyice öğrensinler diye, bölümle alakası yok yani. :31:

bundan sonra kayıtlarda iphone yada ipad kullanıcısı değilsek bizi kayıt etmeyebilirler korkmaya başladım bu durumdan:27:

eğil kız öpecem alnından :54::54: ne güzel söyledin....:)
iphone'muz yok diye ezik duruma düşüyoruz...
napalım yani, gıcıklığına nokia'nın 5110 'unu alacam, sonuçlar pc'ye düşene kadar da ısrarla inatla bekleyecem yine de iphone almayacam hıhhh :63:

Canım eve geldi belge direkt, yazı falan değil.
İlahi Gazel abla yaa :9: İnkılap tarihi ve Türk dili dersleri örgünde de aöfde de her bölümde vardır, zorunludur. Gençler dillerini ve tarihlerini iyice öğrensinler diye, bölümle alakası yok yani. :31:

ah garengcim, muhteşem yüzyıl var ya işte ne gerek aöf ye inkılap tarihi :60: :60:
ay çok güldüm... :60:
biliyorum kuzum alakası olmasa da almak zorundayız, ama sanıyorum önümüzdeki dönem ben inkılaptan kalıcam :27::27:
şimdiden geleceği görüyorum baksana :27::27:
o yüzden böyle totom tutuşuyor :9::9::9::9:

Back