Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

KK'nın çalışkan güzelleri hepinize başarılar.İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Ben de kitap kapağı bile açmadım Böylece gireceğim sınava.
Bakalım geçebilecek miyim derslerden

herkese bol şans arkadaşlar
Allah hepimize zihin açıklığı versin
dualarınızda benide unutmayın

ALLAH(C.C)'ım hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar hepimize dua edeceğim... dualarınızda beni de unutmayın ... umarım herkes en iyi sonucu alır ve mutlu bir yaz geçiririz. ben de özlemini duyduğum diplomama kavuşabilirim inşaALLAH(C.C)....

Son düzenleme:
Allah zihin açıklığı versin, Allah emeklerimizi zayetmesin. Herkese başarılar.

Nasıl geçti sınavlarınız arkadaşlar?Ben 2 tane oldum bugün ikisi de iyi 60 alıcam büyük ihtimal.

veee bittiiii
tabiki bu sefer son gece bile okumadığım için net olarak battım, özellikle temel bilgi teknolojilerinden :) ama sağlık olsun
vizelerden kurtarmayı umuyorum.

herkese geçmiş olsun, inşallah notlarınız güzel güzel gelir, veya en azından çanlar düşer de takıntısı kalmaz kimsenin, herkese iyi tatiller

Beynim dönüyor resmen. 3 gün kendimi kampa almıştım , bugünkü 2 sınava hiç uyumadan sabaha kadar vize üniteleride dahil (o zaman çalışmamıştım) 11 ünite çalışarak gittim.6 da 4 kesin geçerim , biri fena değil , öteki 50 alırım ama vizesi 35 di , umudum çan.Umarım güzel sonuçları paylaşırız ve şöyle yayıla yayıla tatil yaparız. Son kararım , seneye son dakika bırakmayacağım

dionasa küresel zordu senin nasıl geçti

4 sınav bir oturumda insanı sersem gibi yapıyor beynim yoruldu.

işletme 4 bugün çok çok zordu dört ders hepside zor geldi bana bilmiyorum kaç gelecek dünkü tek ders kolaydı ama bugün vasat gerçekten son sınavımdı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama son sınavda çakıldım soruları görsem bile pek hatırlayamayacağım zaten cevapları bilmiyorum naptığımı bilmiyorum

Evet canım ben çok çalışmıştım, o kadar üniteleri hem aöf kitabından hem murattan hem muratın sorularını çözerek çalıştım. Dünkü fena değildi ama onda bile yorum vardı. Bugün 4 sınavdan sadece insan kaynakları kolay gibiydi diğer 3 tanesi çok zordu. O kadar emek verdik inşallah geçeriz.

aynen bende iktisat okuyorum sorular çok zordu bazı soruların konuları kitaptabile yoktu istatistiktikten girmeden önce 15-16 kesin yaparım diyordum çoğunu salladım (tutmaz ama..) formülleri uyguluyorum çıkmıyo şıklarda ki cevaplar nasıl geçicez valla bilmiyorum
neydi be kabus gibiydi..

offf diye başlamak istiyorum cevabına canım ya aynen 3 gün deli gibi çalış ama işaretlediğim hiç bi sorudan emin değilim çoook zordu kitapta olmayan konular bile vardı .son sınavlar kaç ay sınav yok ama ben rahatlayamadım kötü geçtiği için inşallah dediğin gibi sonuçlar bari güzel gelir tatilin keyfini çıkarırız ben sonuçlar açıklanana kadar rahatlayamıcam çünkü....

Selam kızlar... Benim sınavlarım iyi geçti umarım sonucu da güzel olur Öyle böyle atlattık ya nihayetinde güzel bir tatili hak ettik

Ay ne güzel bir duyguymuş bu dersin insanın sinirini bozmaması

Boşluğa düştüm arada ben ne yapacaktım unuttum sanki diyorum

ben sizi çok iyi anlıyorum şu anda çünkü ben üniteleri hem devletin kitabından hem murattan okudum soruları üç kere döndüm hatta sınava sabahı da baktım dört diyebilirim yok yinede pazar günküler çok zordu. her gün düzenli çalıştım türkiye ekonomisinde cts günkü sınavda soruları hatırlıyordum hatta dört tanesi murattan çıktı. ama pazar günküler çok yabancıydı hala finansal tablolar analizi için şoktayım soruların sonuna geldim hala bildiğim soru yoktu. on-yirmi bile alabilirim diye düşünüyorum. acaba diyorum işletme iktisat iibf öğrencileri çok diye mi böyle zorlaştırdılar. çünkü başka bölümden arkadaşım var onun iyi geçmiş kötü demedi vizeleri de çok yüksek hem işe de gidiyor bilmiyorum işte çalışmışta olabilir bir şey diyemem. sanki bizim bölümü çok zorladılar ya. acaba diyorum bir mucize olurda yüksek gelir finansal tablolar analizini kurtarır mı diğer dersler? son sınavda kazık attı aöf. vizelerim de 50-65 civarı. bir dersim düşük. ama yinede 45 civarı almam gerekiyordu. bir yandan çekincem vardı lisans kpssde yüksek nete düşük geliyor diyordum acaba önlisans mı kalsaydım diyordum bir yandan belki atanırım gerek kalmaz diyordu. içim karmakarışık geleceği göremiyorum çünkü. şu an Allaha bıraktım gerisini ben elimden geleni yaptım çünkü. mezun olmak hakkımda hayırlıysa olayım değilse kalsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…