Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Gazelcim canım nasıl anlatsam bilemiyorum ki , hala kendime gelebilmiş değilim

Böyle bir ben kimin neredeyim halet-i ruhiyetisi içindeyim

İki gün ara vermeyi düşünüyorum ancak kendime gelebilirim :86::86:

Koskocaaaaaaaa 2 ünite gazelim yaaa , kolay değil , dile kolay

Hemi de her biri 20 sayfadan ( en kısalarını buldum da )

Ahhh işte böyle canım benim , ne yaparsın çalışkanlık zor iş , sen bilmezsin

auscuğuma bu eşsiz konuşmasından dolayı teşekkür ediyoruz
başarılarının devamını diler, daha nice 2 ünitelerin bitimiyle buluşmak dileğiyle kendisini canı gönülden kucaklıyoruz

Tüm üniteler bitmiş durumda hadi hayırlısı
Tekrarlara başlayacağım artık

Nayino ve diğerleri hiç bildirimde yapmadılar. Listeye hep belirli kişiler yazdık. Diğer sene için artık bir başkası açar konuyu...

Nayino ve diğerleri hiç bildirimde yapmadılar. Listeye hep belirli kişiler yazdık. Diğer sene için artık bir başkası açar konuyu...

olmaz zinhar kabul etmeyiz, yakarız bu topiği...:)
bak hergün izahat verenler var dionisam :) aşkolsun yani :)
az önce arapçadan bi ünite daha bitirdim ben, toplam 37 ünitem bitti şükür..kalan son 3 ünitem var, bi çizik atıver şu listeye bakalım içimiz açılsın dimi

Son düzenleme:

Kuzum seneye benim tek dersim olacak yine ama 2. dönemden yani ben çalışmazken konu açmamı isterseniz açarım tabi gerçi kasıma çok var daha

Ekleyeyim hemen

Kuzum seneye benim tek dersim olacak yine ama 2. dönemden yani ben çalışmazken konu açmamı isterseniz açarım tabi gerçi kasıma çok var daha

Ekleyeyim hemen

Sen bizim uğur meleğimiz oldun , hele beni mezun et sonra gidersin

Hem bende
2 ünite bildirdim bugün ilk kez , ne yapayım daha çok çalışsam daha çok bildiririm

Kocaman da yazdım şöyleee

Sen bizim uğur meleğimiz oldun , hele beni mezun et sonra gidersin

Hem bende
2 ünite bildirdim bugün ilk kez , ne yapayım daha çok çalışsam daha çok bildiririm

Kocaman da yazdım şöyleee

başlangıç için iyi yine hiç çalışmamaktan iyidir
Tenk yu bu arada

Son düzenleme:
selam bayanlar ben son sınava çalışmadım pek
4,5 ünite bitirdim ama bundan sonra da çalışamam heralde:26::26:
konu sonu sorularını çözerim ancak
19 haziranda düğünüm var o yüzden böyle oldu :S
şimdiden kolay gelsin herkese

Son düzenleme:

Tebrikler canım

Allah huzurlu ve aşk dolu bir yuva nasip etsin .

Özetleri okuyup , soruları çöz en azından . Bol şanslar sınav içinde

2 gündür ders falan çalışamadım
yine herşey sarpasardı
hayatımız alt üst oldu
bir insan bu kadar mı bahtsız olur ya
öss ye hazırlanırım
bütün düzenim bozulur herşeyimiz alt üst olur
üniversiteye yerleşirim öyle böyle
onda da her sınavda bir olay çıkar
çok fenayım gerçekten
dünya umrumda değil
sınav stresi
etrafımdakilere sinirim
o kadar büyük ki
şu sınavı atlatıp alıp başımı gitmek istiyorum
bugün 3 ünite bitirdim zar zor
bütün gece oturup ders çalışmayı düşünüyorum
dua edin bana nolur
tek isteğim sabırlı olmam
isyan etmek istemiyorum
ama hayat beni çok sınıyor
inşallah kurtulurum bu durumdan bu hayattan

Yazını okuyunca listeye baktım ben de bildirim yapmamışım ne ünite sayısı ne de çalışılan.
Çalıştığım ünite yok zaten
Bu dönem hiç çalışamadım erkenden bildirim de yapamadım.
Son 3 gün kala baktım vizelere.Finallere de perşembe ve cuma bakacağım.
Üstelik o günlerde okula da gideceğim.Perşembe günü de bi sınavım var.
O kadar sıkıştı ki herşeyim felaket yani öyle böyle değil.
Herşey üst üste geldi bu dönem.
Ama yine de inşallah tüm derslerimi geçeceğim.

Kısaca hakkını helal et

gözdecim ben sana şimdi üzülme geçecek sabret diyecem ama sen yine üzüleceksin...
canımın içi, insan her zaman kendi derdini en büyük dert sanırmış...ama hayatta öyle sıkıntı çekenler öyle zorda kalanlar varki bi bilsek...
ve inan ben sana şuanki yaşadığım stresi üzüntüyü ve kalbimin sıkışıklığını bi anlatsam, gözlerin dolu dolu dinlersin beni....
ama herşeye rağmen şükürden asla ayrılmıyorum ve sabrediyorum....çünkü başka çarem yok sabrederek feraha erecek olmamızın bilincinde olalım canımın içi....
kalpler sıkıştığında sabır dilersen şükür edersen allah ferahlık verirmiş kalbine....oturup bu niye benim başıma geldi diye sızlandıkça derdin büyür büyür yığın gibi olurmuş....
o yüzden hayat insanı imtihan eder, insan da başına geleni çeker...düzen böyle canımın içi....
sabır diyeceksin dua edeceksin ve kendini salmıyacaksın....çünkü sen kendini salıp yıpratınca derdin azalıyormu...yoo..tam aksine iyice yıpranıyorsun....
en iyisi rabbim derdi verdin dermanını da ver diye dua edip, derslerine ve hayatına kaldığın yerden devam edeceksin canım...allah yardımcımız olsun inşallah az kaldı sınava son gayretlerimiz kaldı zaten çabalamamız gereken...bu son gayretleri de üzülerek heba etmeyelim canımın içi...

Hayat işte gerçekler her zaman acıdır derler. Öyle zamanlar yaşadım ki, yine de yılmadım ben. Yenilgiler, aile kavgaları vs.
Ama sabah uyandığında her şey aynıdır. Güneş her zamanki yerinden doğar, batar.
Sabır kılıçtan keskin olsa da en iyi ilaçtır insana
Şükret.. bölümünün ataması kolay biter bitmez gitme imkanın var.
Benim bölümümden alım bile yok. Sınavda aksilik yaşadım mahvoldu her şey. 6 ay depresyona girdim
Beni de kimse anlamadı. Yaşadıklarımız bize güç veriyor aslında farkında olmadan.
Umut etmeyi, ümit etmeyi hiç bırakma salma kendini.
Ummadığın anda bulur güzellikler insanı, unutma..

Son düzenleme:
bugün ünite bitirmedim, zaten son 3 ünitem kaldı arapçadan yavaş yavaş gidiyorum ki anlayayım iyce diye...
dünden yarım kalmıştı ünitem, onu tamamladım bugün...birde 100 adet soru çözdüm, genel tekrar tarzında
az kaldı kızlar bakalım hayırlısı olsun...

Canım benim hepimizin böyle zamanları oluyor inan. Ben de az depresyonlara girmedim. Sizlerden dua istemiştim. Geçmiyor yaşadıkların geçmesine ama kabullenmeyi onlarla yaşamayı öğreniyorsun işte. Ben de hayatımın düzene gireceği zamanı hala bekliyorum ama en azından artık daha sakinim. Dualarım seninle umarım sen de en kısa zamanda toparlanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…