ha gayret sedulu az kalmış, tekrara zamanın kalacak mı??
valla helal heee biraz girmeyince iyice unutulmuşuz
Bu bir moral mesajıdır
Güzel arkadaşlarım , önümüzde sınava şu an itibarıyla ; yaklaşık olarak 159 saat kalmıştır .
Günde 6 saat uyku ve 6 saat diğer işlerimizle meşgul olduğumuzu varsayarsak ; elimizde yine yaklaşık olarak 80 saatimiz var.
Her bir ünite sadece aöf kitabını okuyarak 1 saat sürmektedir. Bunun özeti soru çözmesi vs... dersek 2 saat .
Yani 40 ünite çalışacak vakit var
Ben henüz hiç başlamamış biri olarak kendime bu züğürt tesellisini buldum bugün
Oyyyyyy halim çok fena , herkese zihin açıklığı dilerim ,
Bu bir moral mesajıdır
Güzel arkadaşlarım , önümüzde sınava şu an itibarıyla ; yaklaşık olarak 159 saat kalmıştır .
Günde 6 saat uyku ve 6 saat diğer işlerimizle meşgul olduğumuzu varsayarsak ; elimizde yine yaklaşık olarak 80 saatimiz var.
Her bir ünite sadece aöf kitabını okuyarak 1 saat sürmektedir. Bunun özeti soru çözmesi vs... dersek 2 saat .
valla helal heee biraz girmeyince iyice unutulmuşuz
Bu bir moral mesajıdır
ay çatladım gülmekten aus yaaa; kuzum sen bunları düşünüp hesaplayacağın vakit içerisinde oturup dersine çalışsan inan daha az zaman alır gibi geliyor bana
peki sen sınavdan 3 gün önce çalışmaya başlıyon ya :) işte koskocaaaa üç gün varken kendini nasıl telkin edip de alıyon kitabı eline
slm kızlar. topici daha yeni keşfettim. bende edebiyat 4. sınıfım son dönemim. vizelere rahat çalışmıştım eksik olan kitaplarım haricinde diğerlerinden iyi notlarda aldm. ama bu finallere hiç çalışamadım. kaldı 1 hafta.napcam hiç bilmiyorum. nasıl bir çalışma uygulasam acaba yardımmm ediverin garii
ay çatladım gülmekten aus yaaa; kuzum sen bunları düşünüp hesaplayacağın vakit içerisinde oturup dersine çalışsan inan daha az zaman alır gibi geliyor bana
peki sen sınavdan 3 gün önce çalışmaya başlıyon ya :) işte koskocaaaa üç gün varken kendini nasıl telkin edip de alıyon kitabı eline
slm kızlar. topici daha yeni keşfettim. bende edebiyat 4. sınıfım son dönemim. vizelere rahat çalışmıştım eksik olan kitaplarım haricinde diğerlerinden iyi notlarda aldm. ama bu finallere hiç çalışamadım. kaldı 1 hafta.napcam hiç bilmiyorum. nasıl bir çalışma uygulasam acaba yardımmm ediverin garii
hahahha ay kızlar alemsiniz
arapçadan 2 ünitem bitti, kaldı 4
günde bir üniteden fazla gidemiyorum çünkü çok zor ve uzun karmaşık...
üniteyi bitirince alıyorum test kitabımı....her dersin bir ünitesinin 40 sorusu var kitapta...buda demek oluyor ki 940 adet soru var çözülecekdaha çıkmış soruları saymıyorum bile....
soru çözmek şart, çünkü genel tekrar yapmaktan daha verimli oluyor...yanlış yaptığım sorulara dönüp bakıyorum okuyorum tekrar açıklamasını..çok faydalı oluyor gerçekten....
Hoşgeldin arkadaşım .
Sanırım bu topikte tavsiye alınacak son kişi benim ama ne şanssız ki mesajını gördüm
Bende henüz başlamadım , final için 25 ünitem var .
Çalışma programın nacizane , son anda sıkışıp sabahlamak
Aöf kitabından çalışıyorum , önce özeti okuyorum , şöyle bir üniteye ısınayım diye , ardından konuyu okuyorum , özet falan yok tabii zaman yok ; sadece kitabın sağına soluna notlar alıyorum o sayfadaki önemli yerleri
Ardından ünite sonu soruları , bitti gitti. Ne yardımcı kitap ne soru bankası , hiç kullanmıyorum onları alerji yapıyor
Yani klasik bir yöntem gibi görünse de ben bu şekilde yırtıyorum her dönem , geçecek kadar da not alıyorum şükür.
Çalışma/ma yöntemimiz aynıymış.
Veeeeeeeeeeeeeeeee bugün tamı tamına 2 ünite çalıştım , toplamda 2 ünitem oldu
Kaldı 23 final + zamanında hiç bakılmamış 11 vize ünitesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?