• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kredi verilememesi!

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Merhabalar bir şey danışacaktım size.Üniversite zamanlarında kullanılan kredi kartlarına uzun süre düzgün ödemelerinin yapılmamasından dolayı şu anda kredi verilmek istenmiyormuş.Böyle bir şey duydunuz mu hiç?

sigortanız varmı?
belli miktar verilir sadece o da belki.eşim öğretmen ama o da kredi kartlarını düzenli ödemediğinden 5 -6 bin ancak çekebildi

Merhabalar bir şey danışacaktım size.Üniversite zamanlarında kullanılan kredi kartlarına uzun süre düzgün ödemelerinin yapılmamasından dolayı şu anda kredi verilmek istenmiyormuş.Böyle bir şey duydunuz mu hiç?

Evet ödenmeyen ya da geç ödeme yapılan kartlar kredi notunu düşürüyor ve sicilde kalıyor bu durum, banka kredi vermeme hakkına sahip.

kartları odedınızmı pekı?kapandımı?
üzerınden bellı bır süre geçmesi gerekıyor,hatta bır kredı kartını kullanıp düzenlı ödeme ile ödersenız süreci kısaltırsınız

ne yapmak gerekir peki bu durumda fikriniz var mı?

Yapılacak bir şey yok aslında
Bir kaç yıl düzenli kart kullanıp kredi notunu yükseltmeniz gerekli
Her bankanın bu konuda uygulaması değişik, istikrar sağlayan müşteriye biri kredi verirken, diğeri kara listeye aldığı müşteriyi sürekli orada tutuyor

evet var kredi notu düştüğü için vermiyorlar aynı anda bütün bankaların sisteminde görülür.

Back
X