- Konu Sahibi ailedostu1
Merhabalar bir şey danışacaktım size.Üniversite zamanlarında kullanılan kredi kartlarına uzun süre düzgün ödemelerinin yapılmamasından dolayı şu anda kredi verilmek istenmiyormuş.Böyle bir şey duydunuz mu hiç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar bir şey danışacaktım size.Üniversite zamanlarında kullanılan kredi kartlarına uzun süre düzgün ödemelerinin yapılmamasından dolayı şu anda kredi verilmek istenmiyormuş.Böyle bir şey duydunuz mu hiç?
ne yapmak gerekir peki bu durumda fikriniz var mı?Evet ödenmeyen ya da geç ödeme yapılan kartlar kredi notunu düşürüyor ve sicilde kalıyor bu durum, banka kredi vermeme hakkına sahip.
evet ödendi kapandı ama şu an bankalar sorun çıkarıyorkartları odedınızmı pekı?kapandımı?
üzerınden bellı bır süre geçmesi gerekıyor,hatta bır kredı kartını kullanıp düzenlı ödeme ile ödersenız süreci kısaltırsınız
ne yapmak gerekir peki bu durumda fikriniz var mı?
ne yapmak gerekir peki bu durumda fikriniz var mı?
evet var kredi notu düştüğü için vermiyorlar aynı anda bütün bankaların sisteminde görülür.Merhabalar bir şey danışacaktım size.Üniversite zamanlarında kullanılan kredi kartlarına uzun süre düzgün ödemelerinin yapılmamasından dolayı şu anda kredi verilmek istenmiyormuş.Böyle bir şey duydunuz mu hiç?