kredı kartım

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaslar ılk kez kredı kartı kullanıcam fakat ılk kez kullanıcagım ıcın musterı hızmetlerı once ımza sıfresımı ne oyle bısı dedıler once onu gırcen dedıler tam anlamadım o ne oluyor bılen varmı nasıl olcak

Canım kredi kartları genelde ilk kullanımda şifre tanımlayarak işleme açılır. Bankanın bankamatiğine gidip kartını taktığında zaten senden şifre belirlemeni isteyecektir. Veya yaptığın ilk alışverişte pos makinesi şifre oluşturman için kasiyeri uyarır, kasiyer de sana şifre belirleyip ondan sonra alışverişin ödemesini onaylamanı söyler. Bu şifreyi oluşturmak için bazı bankalar geçici şifre gönderiyorlar. Posta ile karttan ayrı olarak geçici şifren de gelir.

canım bı magazada denedım ılk kez ıkı kere sıfremı gırdım yanlıs dedı kullanamaıdm musterı hızmetleeını aradım banaka ımza bandının sıfresını gırcen fln dedı anlamadım yanı ben sıfre aldım kendıme ama kullanamaıyom ılk once magazada kartımın arkasındakı o dedıklerı 3 hanelı rakamımı gırcem yanı once valla anlamasdım

kredi kartını aldıktan 1 kaçgun sonra ilk şifren eve kargoyla gelir ondan bahsediyo sanırım. sonra sen onu değiştirirsin

kredi kartını aldıktan 1 kaçgun sonra ilk şifren eve kargoyla gelir ondan bahsediyo sanırım. sonra sen onu değiştirirsin
kartım ek kart aradım sıfremı olusturdum bana ımza faln dedı ılgılenen kısı anlamadım yanı bende ılk kez kulancagınız zaman soylıceksınız ımza sıfresını gırcenız falan dedı anlayamadım ya kullanamıyom hala uff:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…