Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar 19 yaşındayım şu an çalışmıyorum kredi kartı almak istiyorum çalışmadığımdan dolayı kart vermezler gibime geliyo yardımcı olabilirmisiniz bilginiz varmı?:ecrin_bebek:eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
meraba kelebenk. bende 20 yaşındayım finans banktasn fix card aldım. hem taksit hem parapuan var. ama kart aidatı yok. eski çalıştığın bi yeri gösterebilirsin çlışıyo olarak. zaten soruları telefondan soruyolar. babanın çalıştığı yeri filan da sölesen olur:)
canım aradılar bugün beni ama ben finansbakın go die bi kartına başvurmuştum kadın bilgileri falan sordu bi kaç saat sonra sonuçlanır dedi merakla bekliyorum
öğrenciysen , çalışmasan bile yan gelirin varsa , daha önceden bankada paran olmuşsa verilebilir.. bazı istisnai durumlarda ev hanımlarına da veriliyor ama her banka yapmaz , ek kart çıkarttırabilirsin eşinden bu daha mantıklı.
Birtek finansbank veriyor oda fazlasıyla geri alıyor. Bir nevi karşılıklı kullanım. bendede finansbank vardı 1 yıl sonra kapattırdım. Güvenliği çok düşük banka. Zorunlu kalmadıkça kullanmanızı önermem.