• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi kartı sorunsalı??

Garanti bonus flexi (herkese veriliyor mu bu kart bilmiyorum) kartın kart aidatı yok, ama yine de bulaşma derim. Evkur varsa bulunduğun şehirde elden borca gir, kredi kartı insanda sanki hep param var hissi veriyor bu da doğal olarak harcama isteği.

o kart sadece 3 taksit yapıyormuş sordumda kötü ya

Sen kendini bildikten sonra ha nakit harcamışsın ha kartla harcamışsın inan herşey sende

Bence hic bulaşma kredi kartına. Elden taksit yapan yerler de var. Veya biriktirerek al bir kısmını. Ama bankaya bulaşma kurtulmak zor oluyor.

daha uygunu bulamadım ki korkmazın çeyiz paketi var en uygun bir kere alıcam diyorum bende daha uygununu bulsam alıcam da yok daha pahalıları var aksine... içinde hepsi var ama iyi değilmi fiyatı çeyizim için teşekkür yorum için

Ben pek anlamam çeyiz işlerinden vs. :oops: Biz eşimle henüz bir ev kurmadık ayrı ülkelerde olduğumuz için ancak ev kurmaya karar verdiğimiz zaman gidip içinde tencere tava tabak çanak çatal kaşık olan (çeyiz paketinde tam olarak ne oluyor onu da bilmiyorum da gerçi) bir şeye 2,500 vereceğimi hiç sanmıyorum. :110: Benim için önemli değildir bu tarz şeylerin parası, o tencereye çok para vereceğime, içinde pişenin en kaliteli ve lezzetli olanından olmasını umursarım. Çatal bıçaklarım pazar işi de olabilir hiç umursamam, mesele ağız tadıyla yiyebilmekte bence. Yani sizinle bakış açımız çok uymuyor bu nedenle siz bilirsiniz diyeceğim bu konuda. Hoppa

Elden taksit işinden ben hoşlanmıyorum.:63: Kimseyle yüzgöz olmaya gerek yok, alırsınız kartınızı, istediğiniz gibi pazarlığınızı da yapar, canınız nereden istiyorsa en iyi fiyatı verenden alırsınız. :KK59: Sonuçta taksitlerinizi zamanında ödediğinizde banka sizden herhangi bir ekstra ücret talep etmiyor. Geciktirirseniz o sizin sorumsuzluğunuz oluyor neticede, bu tarz durumlarda bankaları faiz uyguladılar diye suçlamayı saçma buluyorum. :KK20:

bence cıkartman mantıklı cünkü bazı seyler elden hesapta pahalı olabiliyor.ben netten cok sey almıştım ceyız için tabi ki kart lazım.valla hangi karta gelişncede arastır bankalrı sana hangısı uyuyorsa yanı onu biz bilemeyız ki

Emin misin? Ben daha yeni koltuk takımı aldım 10+ 2 taksitle.

Müşteri hizmetlerini aradım bayan aynen böyle dedi 3 taksitten fazla yapamıyorsunuz o kart ile dedi .s Allah Allah bunda bir iş var

Evet bu aslında uygun fiyatlılardan biri içinde tencere çatal bıçak hepsi var ama daha pahalılarıda var
Ikea gibi yerlerde tabak başı 7 lira falan, oradan set tamamlasanız tencereleri de indirimli set alsanız çok daha ucuz olur, 2.5 milyar kullanılmayacak bi yemek takımına hayatta vermem vitrinde tozlanıp kalıyor onlar süs gibi.

Çeyiz hazırlamak için zamanınız varsa kredi kartına bulaşmayın önce gerekli eşyalardan başlayın gerisini yavaş yavaş zamanla alırsınız, indirimleri takip edin.

Back