Kredi kartı sorunsalı??

Kredi kartı olmadan taksit yapmıyorlar mı.Yapan yerler mutlaka vardır alacağın şeyler zaten çeyiz adı altında. Bence bulaşma.

Ben de öğrenciyim, 2 tane kredi kartım var. İkisi de öğrenci kredi kartı tabii ki, Ziraat ve Yapı Kredi. Ziraat hem burs hem kredi kartım, limiti 300 lira onu zaten hiç kullanmıyorum, kullandığım kredi kartımın da limiti 1 milyar. Yani bu öğrenciler için ama, kendinize en düşük limitli bir kredi kartı seçerseniz en iyisi olur, ya da en iyisi kredi kartsız halletmeye çalışmak işinizi.

18 yasimdan beri maximum kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kart olunca çok harcanacak diye bir şey yok, tutumlu olan her zaman olur.

Sen öğrenci misin ? ben yaşını daha büyük düşünüyordum. yaptığın yorumlara bakarak. Çok mantıklı çünkü.

Ayyyy teşekkür ederim Evet daha mezun olmama 2 yıl var inşallah, öğrenciyim

Çok şaşırdım gerçekten. Şurada yaşı belki senin 2 katın, ama öyle şeyler yazan cevap vermeye bile değmeyecek insanlar gördüm ki çoğuna cevap vermiyorum zaten. Maşallah sana. Umarım bir an önce mezun olur en iyi yerlerde olursun.

Cevap vermeye kalksam doktorluk olurum Teşekkür ederim hepimize 41 kere maşallah Genceğcik bir kızım ben daha, inşallah hiç yaşlanmayız Teşekkür ediyorum

Yorumlar için teşekkür ederim evet kendime güvenemiyorum kredi kartı konusunda ama saolsun sevgilim beni kesinlikle durdurur sadece gerekli şeyleri alıcam yemek takımı almam lazım çeyizim için 2.5 bin lira sonuçta nakitim yok hiç mecbur kartla almam gerekecek.. ayrıca küçük ev aletleri bilmem ne hepsini mecburiyetten kartla alıcam büyük ihtimal dediğiniz gibi maaş hesabımın oldıuğu bankayla anlaşıcam...

bende yıllardır kredi kartı kullanıyorum.
smmm stajyerıyken gelirim cok dusuk oldugu için hatta 200 tl bir limitle baslamıstım.. sonra glirimle orantılı olarak limitini yukselttim..maksimum kartım var sadece...

asla ne alırsam alayım 3 taksitten fazla yaptırmıyorum.gıda giyim ile ilgili harcamaları asla taksitlendirmiyorum. nakit para cekiminde kullanmıyorum. donem sonu borcumu duzenli oduyorum. butcem musaitse tek geciyorum. nakit alıyorum. ona gore para biriktiriyorum. kendimce cok katı kurallarım var. bu doğrultuda kullandıgımdan acıkcası tavsiye ederim.

ayağını yorganına göre uzatmayı bildikten sonra gerçekten hayat kurtarıyor kredi kartı.
ama iradesiz biriysen, mantıksız harcamalar yapacaksan ciddi sorun olur.
sevgilin ya da başka biri değil de kendin bu işi uygun bir şekilde halledebilmelisin bence.
her an senin yanında olup "onu alma" diyemezler herhalde.
bir de taksite girmek yerine her ay birkaç tane ev ürünü alıp tek çekim yaptırmak daha güzel olur.
taksit çok bunaltıcı bir şey.
alınacak eşyaları tek seferde değil de aylara bölerek tamamlardım ben olsam.

Yemek takımı nasıl 2.5 milyar ya

Kredi kartı araba gibi biraz, düzgün kullanırsan harika bir şey, dikkatsiz ve hızlı kullanırsan kaza kaçınılmaz.

Aylık gelir gider dengenizi kurabiliyorsanız, kartı uzattığınız anda o alışveriş bedavaya geliyor gibi hissetmeyecekseniz, sırf elinizin altında kart var diye abuk subuk gereksiz şeyler almayacaksanız düşünmeden alınız bir adet. Kullanmasını bilene son derece yararlı olduğunu düşünüyorum. Hesabını bilemeyip kendini durduramayacaklardansanız yanından dahi geçmeyin.

Şu anda 4 kredi kartım var cüzdanımda, Bonus, Maximum, Axess ve Denizbonus. Denizbonusu hiç kullanmadım, Axessi de 5 senede 2 kere anca kullanmışımdır, çok cazip kampanyası olursa kullanıyorum. Sık kullandığım bonus ve maximumdur, en rahat onların posu bulunuyor. Neden kapattırmıyorsun bu kadar kartı derseniz, hastalık var sağlık var, ben elimin altında yüksek limitli kartlar bulunmasını seviyorum. Yıllık ücretlerini tek telefonla geri yatırıyorlar, o anlamda da sıkıntı yok. Bugüne dek bir kere bile "nasıl olsa kartla alıyorum" demedim, bundan sonra da demem diye düşünüyorum. Bu nedenle ödeme sıkıntım sorunum da olmaz şükür.

Şahsi tavsiyem hiçbir alışverişinizi fazla taksitlendirmeyin, taksitler üstüste binince zorlar sizi.

Yalnız asıl takıldığım nokta param yok demenize rağmen 2,5oo liralık yemek takımı için borca girmeyi düşünmeniz. Ne gerek var yahu, alın uygun bir şey, o meblağ çok daha önemli ihtiyaçlarınıza derman olabilir bence

Daha önce hiç kredi kartı kullanmadıysanız eğer sigorta geçmişiniz yoksa büyük bankalardan kredi kartını zor alırsınız.

4000 tl lik maximum kredi kartım var 3 yıldır falan .
Mesela her şeyde kredi kartı kullanmayın . Pahalı şeyler için ya da o an yanınızda para yoksa kullanın .
Eğer her şeyde kullanırsanız borç batağına iyice batarsınız .

Garanti bonus flexi (herkese veriliyor mu bu kart bilmiyorum) kartın kart aidatı yok, ama yine de bulaşma derim. Evkur varsa bulunduğun şehirde elden borca gir, kredi kartı insanda sanki hep param var hissi veriyor bu da doğal olarak harcama isteği.

daha uygunu bulamadım ki korkmazın çeyiz paketi var en uygun bir kere alıcam diyorum bende daha uygununu bulsam alıcam da yok daha pahalıları var aksine... içinde hepsi var ama iyi değilmi fiyatı çeyizim için teşekkür yorum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…