• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi kartı sorunsalı??

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.282
949
123
Merhabalar herkese

Aslında dert değil ama benim için biraz sıkıntılı bir durum kredi kartı almam lazım çeyizim için yemek takımıydı küçük ev aletleriydi bunlara takside giricem ama hangi kredi kartını alsam bilmiyorum aslında hiççç ama hiç bulaşmak istemiyorum kredi kartına mecbur yoksa istediklerimi başka türlü alamam

şu kredi kartını kullanıyorum ve memnunum diyen var mı aranızda? denizbank bonus yada garanti bonus arasındayım hani istiyorum alayım da kart parası falan kesilmesin sonrada sıkıntılı başıma olmasın daha önce hiç kullanmadım kredi kartı... garantinin bonusları işe yarar mı alınca acaba...

Kusura bakmayın artık böyle bir şey sorduğum için de danışayım dedim ağzı yanan var mı yok mu asla alma diyen eden herkesi dinliyorum

Bence hiç bulaşma, biz kapatıp tamamen uzaklaşmaya çalıştıkça erteliyoruz. Eğer alırsan nasılsa taksitli diye gerekli -gereksiz bir sürü ıvır zıvır yığacaksın evine. Ben evlenmeden tencere tabak çataldı falan aldım diye pişmanım. Keşke sonradan lazım olanlardan birer tane alsaymışım. Şimdi ne güzelleri çıktı, ama ev bardak çanak çöplüğüne döndü. Çoğunu kullanmadım bile...
Evlenince durumuna göre az az al, sakın bunu unutma...

Ben kullanıyorum, memnunum, öğrenciyim. Bugüne kadar hiç gereksiz ve beni aşan bir harcama yapmadığım için birçok insanın başına bela olan kredi kartı benim için harika birşey. Düzgün kullandıktan sonra sorun olmaz. Banka arayıp duruyor limit arttıralım falan diye ama ne gerek var... Kart ücreti olmayan kartların bazı özellikleri kısıtlı oluyor bildiğim kadarıyla. Kart ücreti istemiyorsanız çok iyi araştırmanız lazım, aidatsız kartlar var, kesin olarak emin olun aidat olup olmadığından. Bence kart ücreti konusunda haksız da değiller ama neyse. Kart ücreti olmayan kartlara yönelebilirsiniz. Alışveriş yaparken kendini tutamamak, bu tüketim çılgınlığı bana çok komik geliyor, kimse kusura bakmasın. Ne kadar ödeyebilecekseniz o kadar alın.

Faiz sıkıntisi var bulasmayin derim taksitli ev.esyalari artik her yerde onlara bir baksaniz zira kk aldikca aliyorsun ay sonunda elinde para kalmiyor nedeeen cunku ay suda olsun bunuda alim aman canim bundan ne.olacak.derkeeen para bir varmis bir yokmus

Canım ben şahsen tavsiye etmem ,ziraa ev geçindirdiğim için 2 çocuk hep eksik çıkıyor elde de kart olunca alınıyor.Bekar iken fayda sağladı kredi kartım kontrollü gidebildim .Dikkatli kullanılır ise olabilir.Şöyle de bir önerim var cnm git tanıdık bir billuriye ye al eksikleri yoksa getirtir , aylık da elden taksitli ödeyebilirsin bu da bir fikir canım .Güzel cici çeyiz alışverişleri bütçe ni sarsmadan yapman dileği ile

finansbank kredi kartı alabilirsin canım yıllık ücret de ödemiyosun. fixcard araştır istersen bi çok yerdede taksit imkanı oluyor.

Maximum kart kullanıyorum çok da memnunum. Müze kart olarak avantajlı, taksit sayısı genelde çok. Ama yine de bence hiç bulaşmayın. Amann kartla alayım deyip açılıyorum sürekli :(

Ben kullaniyorum cokda memnunum, cunku cok sukur nefsime hakim biriyim..cebimdekini bilirim, ona gore ayarlarim kendimi..kart olmasa ben hic bisey alamamki, cok iyi bir nimet kullanmasini bilene..word iyi, garantininkide iyidir taksit imkani fazla..ama aidatsiz kart al bence brn word eko kullaniyorum aidati yok..

Kredi kartımın olmadığı bir hayat düşünemiyorum :KK53:

Axess tavsiye ederim ama maaş hesabın hangi bankaysa o bankadan almaya çalış. Maaş müşterilerin den aidat gibi ekstraları almıyorlar.

En iyisi bonus veya maximum özellikli olanlar maalesef artık kartsız bişey almak zor helede çeyiz alışverişi ya direk hepsini ödiyeceksin yada kartsız taksit taksit ödeyip çok daha fazla para ödiyeceksin

Çalışıyorsanız maaşınızı aldığınız bankanın kartını almanızı öneririm. Ben vakıfbank world card kullanıyorum başka kartım yok. Çok zorda kalmadıkça onuda kullanmam zaten. Genelde internetten alışveriş yaparken ya da yüksek meblağ bir şey alacaksam o zaman kullanırım. Memnunum.

Is bankasıyla çalışıyorum, maximum ve maximiles kullanıyorum,memnunum. Gereksiz harcama yapmayacaksanız,ödeyebileceğiniz kadar alışveriş yapacaksanız kredi kartı nimet sonuçta vade farksız taksit yapıyor banka,vaktinde ve tamamını öderseniz faiz ödemiyorsunuz.

Yıllık ücreti düşünüyosan hepsi kesiyo itiraz edince iptal ediyorlar o korkutmasın.

Maaş hesabının olduğu bankadan Alman daha faydalı olur iptal ettirmeklede uğraşmazsın.

Kendini biliyorsan gereksiz hiç bir şey almam diyorsan neden olmasın.Benim ki ziraat öğrencilik zamanlarımda da kullandım şimdi de arada kullanıyorum.Şimdiye kadar bir problemim olmadı.

Back