• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kredi kartı satış temsilciliği

Barbi03

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
1.072
6
0
Afyon
merhaba arkadaşlar az önce beni aradılar ve
vakıfbank için kredi kartı satışı için işe çağırdılar
başvurmuşum haberim yok
uygunmu dediler bende ailemle konuşmalıyım dedim
saat 3 e kadar dönün bize dedi
sizce bu iş nasıl hiç bulaşmayımmı
yoksa girip ordan vakıfbankta başka pozisyonlara gitme ihtimalim olur mu
acaba ben lisans mezunuyum bu arada

merhaba
vakıfbankta başka poziyona geçiş imkanı olur mu bilemiyorum malum orası torpille alıo göya sınavla alıyorda :))
kart satışı için cazgır olcan çenen olcak ve o baskıya dayanabilirsen git ama yok ben dayanamam diyorsan gitme boşuna zor iş hemde çok

çenem var cazgırlıkta var ama çoğu yerde okudum da
kimse memnun kalmamş bu işten şuan bi yerde çalışıyorum işten çıkıp
oraya giderim memnun kalmazsamda geri dönemem buraya şimdi en iisi
hiç gitmememk

Canım aynı iş için yani direkt satış görevlisi pozisyonu için beni de mülakata çağırdılar

Bankacı bi akrabam var ona sordum napıyım diye, gitmeni hiç tavsiye etmem bi kaç arkadaşım o işi yapıyor memnun kalan yok üstelik ücrette tatmin edici değil dedi

işletmeleri,şirketleri dolaşıp kredi kartı satacaksın banka içinde bi konumun yok hep dışarlarda pazarlamacı gibi dolaşacaksın

yani ben gtmedim sende böyle bi şey yapmak istemiyorsan gitme derim :)

Canım aynı iş için yani direkt satış görevlisi pozisyonu için beni de mülakata çağırdılar

Bankacı bi akrabam var ona sordum napıyım diye, gitmeni hiç tavsiye etmem bi kaç arkadaşım o işi yapıyor memnun kalan yok üstelik ücrette tatmin edici değil dedi

işletmeleri,şirketleri dolaşıp kredi kartı satacaksın banka içinde bi konumun yok hep dışarlarda pazarlamacı gibi dolaşacaksın

yani ben gtmedim sende böyle bi şey yapmak istemiyorsan gitme derim :)

seninde vakıfbank afyon için mi

Back