- 7 Ocak 2022
- 385
- 46
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
gelmez diye biliyorum. konudan bağımsız kart alıp harcamayan insanlara saygım büyük. 2018 yılında vakıfbank bana 1000tl kart vermişti maaşım 1600dü o zamanlar. yemin ediyorum 1 günde bitirmiştim ben beceremiyorum bu işleriArkadaşlar kredi kartı başvurusu yapmıştım ve çıktı ama harcama yapmicam yine de bir borç gelir mi
Yillik kart aidatın gelir harcama yapsanda yapmasanda aidatı odersin,aidatsiz kart mi bilmiyorum tabiArkadaşlar kredi kartı başvurusu yapmıştım ve çıktı ama harcama yapmicam yine de bir borç gelir mi
Kartı kullanıma açmazsa aidat ödemez. 1 TL bile harcarsa aidat ödemesi karta yansır. ( Aidatsiz değil ise)Yillik kart aidatın gelir harcama yapsanda yapmasanda aidatı odersin,aidatsiz kart mi bilmiyorum tabi
Kullanmayacagınız karta neden basvuru yaptınız kı?Kart aidatı ödeyeceksınız bosa.Cunku bankalar harcama sozune kk aidatını kaldırıyor genelde.Arkadaşlar kredi kartı başvurusu yapmıştım ve çıktı ama harcama yapmicam yine de bir borç gelir mi
Aktiflestirirseniz yillik aidat ücreti gelir, kullanmayacaksaniz karta şifre alip aktif hale getirmeyin.Arkadaşlar kredi kartı başvurusu yapmıştım ve çıktı ama harcama yapmicam yine de bir borç gelir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?