Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Teb Bonus kullanıyorum.40 Tl almışlar.Hemen arayıp kartımı iptal edin dedim.Gerekçe olarak da yıllık aidatı söyledim.40 Tl için müşteri kaybetmek istemeyiz dediler ve hemen iade ettiler.
Neresi haksız kazanç arkadaşım? Neden haksız kazanç olsun? Banka seni babasının hayrına mı her ay 1 ay sonra ödemek üzere finanse ediyor? Sana gönderdiği ekstrelerin kağıt ve posta masrafına ne demeli? Peki ya kartın plastik parası? sistemi ayakta tutmak için çalıştırdığı personelin maaşı? Dikkat edin, vadesiz mevduattan kesilen hesap işletim ücretinden bahsetmiyorum, o bence de haksız kazanç. Bankaya karşılıksız mevduat sunuyorusunuz bi de masraf kesiyor, ona diyecek lafım yok.Ancak kredi kartı ücreti kesinlikle bankaların hakettiği bir masraf tutarıdır.Lütfen aldığınız hizmetlerin karşılığını gerektiği zaman vermeyi bilelim.
belki 10 yıldır kullanıyorum..
her ay düzenli olarak hatta günü gelmeden ödememi yapıyorum...
bu gün müşteri hizmetlerini aradım...
bu alınan paranın haksız kazanç olduğunu söyledim.
kartımı kullanıma kapatacağımı...üzerime kayıtlı 2 ek kartın ve birde parakartın olduğunu bu güne dek günü gelmeden ödemelerimi yaptığımı söyledim..
uzun yıllardır kullandığımı ve haksızlık yapıldığını söyledim...
bana ne deseler beğenirsiniz..
eğer her ay 400.00 tl harcama yapmayı kabul edersem bu parayı benden almayacaklarmış..
bu ne cürret nasıl olurda beni buna mecbur edebilirler...
lanet olsun...
kesinlikle kapatın dedim..
hay hay dediler...
çevremde en az 15 arkadaşım var ve bunlarda kartlarını iptal ettirme yolundalar...
bankanızı kınıyorum ve bir daha siznle çalışmak istemiyorum dedim...
peki efendim ben şimdi buraya not ediyorum kartınızın kapatılması için...
arkadaşlarımız sizi en az bir hafta 10 gün içinde arayacaklar dedi...
konuşmamız bu şekilde geçti...
bakalım simdi beklemedeyim..
eğer bu parayı benden o yada bu şekilde almaya kalkarlarsa da haram zıkkım olsun....
elbet bir gün hesabını verirler...
Neresi haksız kazanç arkadaşım? Neden haksız kazanç olsun? Banka seni babasının hayrına mı her ay 1 ay sonra ödemek üzere finanse ediyor? Sana gönderdiği ekstrelerin kağıt ve posta masrafına ne demeli? Peki ya kartın plastik parası? sistemi ayakta tutmak için çalıştırdığı personelin maaşı? Dikkat edin, vadesiz mevduattan kesilen hesap işletim ücretinden bahsetmiyorum, o bence de haksız kazanç. Bankaya karşılıksız mevduat sunuyorusunuz bi de masraf kesiyor, ona diyecek lafım yok.Ancak kredi kartı ücreti kesinlikle bankaların hakettiği bir masraf tutarıdır.Lütfen aldığınız hizmetlerin karşılığını gerektiği zaman vermeyi bilelim.