• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredi Kartı Aidat Bedelleri !!!

Bende Teb Bonus kullanıyorum.40 Tl almışlar.Hemen arayıp kartımı iptal edin dedim.Gerekçe olarak da yıllık aidatı söyledim.40 Tl için müşteri kaybetmek istemeyiz dediler ve hemen iade ettiler.

Bende Teb Bonus kullanıyorum.40 Tl almışlar.Hemen arayıp kartımı iptal edin dedim.Gerekçe olarak da yıllık aidatı söyledim.40 Tl için müşteri kaybetmek istemeyiz dediler ve hemen iade ettiler.

canım ben hiç kullanmadığım world karta 45 lira verdim
eşim önemsemedi ama ben itiraz et dedim dün gitti bankaya itiraz etti
3 güne kadar size haber veririz demişler.inşallah parayı geri verirler
zoruma gidiyo kullanmadığım karta 45 lira vermek.bu arada kartı iptal ettirdik.keşke parayı vermeden önce itiraz etseydik .
eşime hala kızıyorum niye hemen gidip parayı yatırdın diye-tatlicadiarzu-

aynı sey benım de basıma geldı
bonus kartımla bu yıl sadece 17 mılyona bısey almıstım almaz olaydım. astarı yuzunden pahalıya geldı ya bı baktım 35 ytl aidat.
burayı da okuyunca ıyıce emın oldum gerı vermeyeceklerınden telefon acıp ıptal ettırdım.
gerekcenız nedır dedı:
mılyonlarca kullanıcısı olan bır bankanın her yıl 35 ytl alarak bu kadar ınsandan rant saglamasına katlanamıyorum artık dedım. ıkı ay 400 lıra harcama sozu verın bu aıdatı almayalım dedı, yada 12 ay ayda 200 lıra harcama sozu verın 20 lıra da bonus yukleyelım dedı. benım 20 lıraya ıhtıyacım yok kalsın dedım. oyle sınır oldumkı.
sorun para deıl ya 35 lıram resmen gasp edılmıs gıbı hıssedıyorum.
haram olsun.

hanımlar ben bu konunun peşini bırakmadım bankaya gitti eşim itiraz etti
bugünde telden aradık bankayı pazartesi günü paranızı bankadan alabilirsiniz dediler
umarım 45 lirayı geri alırız çünkü resmen dolandırılmış gibi hissediyorum kendimi :kızgın:

bna birde card finanstan 45 lira geldi..
onu aradım iptal ettirdim geri iade edecekler..önce biraz zorladılar ama hallettim..kendimi resmen enayi gibi hissediyorum..50 lira biri 45 lira biri...şükür kurtuldum..sizde ödemeyin sakın..ititraz edin kartı kapatın o zaman deyin..mecbur iptal ediyorlar

hanımlar çok mutluyum :teytey::teytey:sonunda mutlu sona kavuştum
az önce bankadan aradılar paranız geldi gelin alın diye
eşim hiç üstüne düşmedi bu paranın ona kalsa vazgeçmişti bile ama ben eşimi zorladım itiraz ettirdim ve hedefime ulaştımvereliniortak
hanımlar kullanmadığınız kredi kartınızdan aidat alamazlar aklınızda bulunsun bizim gibi hata edip parayı yatırmayın itiraz edina.s

aynı olay bizimde başımıza geldi garanti bankasından 55 kart aidat ücreti eşim sinirlendi aradı biz sizin kartınızı kullanıyoruz her işlemi sizin bankanızla yapıyoruz sizin yaptığınız haksız kazanç sağlamak oldu dedi taksitlerimizde vardı eşim iptal edin kullanmayacağım kartınızı deyip bağırdı çağırdı hem kartı iptal ettiler hemde parayı yatırttılar ....taksitlerimizi ödedik kurtulduk ama eşim dayanamadı tekrar açtırdı kartı hatta temmuzda yine kart ücreti gelecek bakalım ne kadar yine ödeyeceğiz....hatta eşim bugün şifre almak için müşteri temsilcisini aradı adam bakıyoruz bir kaç aydan beri 4 5 binlik harcamalarınız var düzenlide yatıyor tabi kartınıza 60 lira puan yükledik eğer devamlı harcama sözü verirseniz güle güle kullanın dedi eşimde biz ondan almayalım belki birşey olur harcama yapmam dedi ne olacak puanı geri alacaklarmış öyle yada böyle kart kullandığımız sürece ödemelerimiz hiç bitmeyecek gülü seven dikenine katlanır misali ....geçen yıl diğer kartın aidat ücretini iptal ettirdik bu yıl gene geldi bakalım eşim bu sefer ne diyecek ve bu olay her yıl devam edecek bizler usanacağız onlar usanmayacak inşallah kanunlar bizlerden yana olurda kurtuluruz bu dertten

yaa kızlar bişe sorucam bende yapıkredinin fenerbahçe karttını kullanıyorum , bu yüzden daha fazla kart ücreti ödüyorum , acaba itiraz etsem bende yırtarmıyım bu kart haraç'ından?CADIARZU

Ben maası garantıden aldıgım ıcın kart ucretı normalde almamaları gerek cunku sozlesmede o sekılde anlasıldı ama gelin gorunki her sene kesılır. Ve hersene biz banka subesıne gıdıp ıptal ettırırız sonra hesap ekstresinden dusulur. Bir de bir ay once sigorta ucretı dıye bır kesinti olmus 15 ytl onu da gıttım ıptal ettirdim. Dikkat edin ekstrenıze garantı kesiyor. Eger iptal ettirmezseniz her sene keserler.

benimde iptal etmediler ne iş bu ya işine gelenleri iptal ediyorlar gelmeyenleri etmiyorlar nekdar düzensiz hereşy 35 tl yi kuzu kuzu yatırcam yani

kızlar müjde kredi aidat bedelleri kaldırıldı sonunda ancak bankalar cok tepkili niye bedava verelimki kartı diyorlar,ekstrelerinizi dikkatli takip edin benden söylemesi..

Neresi haksız kazanç arkadaşım? Neden haksız kazanç olsun? Banka seni babasının hayrına mı her ay 1 ay sonra ödemek üzere finanse ediyor? Sana gönderdiği ekstrelerin kağıt ve posta masrafına ne demeli? Peki ya kartın plastik parası? sistemi ayakta tutmak için çalıştırdığı personelin maaşı? Dikkat edin, vadesiz mevduattan kesilen hesap işletim ücretinden bahsetmiyorum, o bence de haksız kazanç. Bankaya karşılıksız mevduat sunuyorusunuz bi de masraf kesiyor, ona diyecek lafım yok.Ancak kredi kartı ücreti kesinlikle bankaların hakettiği bir masraf tutarıdır.Lütfen aldığınız hizmetlerin karşılığını gerektiği zaman vermeyi bilelim.

Neresi haksız kazanç arkadaşım? Neden haksız kazanç olsun? Banka seni babasının hayrına mı her ay 1 ay sonra ödemek üzere finanse ediyor? Sana gönderdiği ekstrelerin kağıt ve posta masrafına ne demeli? Peki ya kartın plastik parası? sistemi ayakta tutmak için çalıştırdığı personelin maaşı? Dikkat edin, vadesiz mevduattan kesilen hesap işletim ücretinden bahsetmiyorum, o bence de haksız kazanç. Bankaya karşılıksız mevduat sunuyorusunuz bi de masraf kesiyor, ona diyecek lafım yok.Ancak kredi kartı ücreti kesinlikle bankaların hakettiği bir masraf tutarıdır.Lütfen aldığınız hizmetlerin karşılığını gerektiği zaman vermeyi bilelim.

Evet genelleme yapmak yanlıs olur sana katılıyorum, kredı kartına bısey demıyorum ama bankaların vadesız mevduat hesabından kesılen meblaglara bende karsıyım ve haksız oldugunu dusunuyorum...

bizede geliyo sürekli bende dedim eşime kapattıralım müşteri hizmetlerini aradı yok kapatmayın biz o ücreti almıycaz tamam diyolar eşim ısrar ediyo nolur kalsın diyo resmen yalvarıyo neyse ücreti almadılar üstüne de parapuan olarak 25 tl verdilerkaydirigubbakcemile3bitanesini de hiç kullanmıyoruz onada 40 tl kesmişler eşimde kapattırdı hem kapattılar hemde iptal ettiler almadılar 40 lirayı yerimseniben

bu topiği yeni gördüm ya tüh..
kaymakamlıklarda tüketici köşesi var,biz oraya başvurarak kart ücretlerini ödediğimiz halde geri aldık. gidip dilekçe alıyorsunuz, başvuruyorsunuz, banka çıkan kararı kabul etmek zorunda, her tüketici komisyonu farklı kararlar alabilcek olsada genelde olumlu olur diye düşünüyorum. Yazıktır dünyanın parasını alıyorlar..

belki 10 yıldır kullanıyorum..
her ay düzenli olarak hatta günü gelmeden ödememi yapıyorum...
bu gün müşteri hizmetlerini aradım...
bu alınan paranın haksız kazanç olduğunu söyledim.
kartımı kullanıma kapatacağımı...üzerime kayıtlı 2 ek kartın ve birde parakartın olduğunu bu güne dek günü gelmeden ödemelerimi yaptığımı söyledim..
uzun yıllardır kullandığımı ve haksızlık yapıldığını söyledim...
bana ne deseler beğenirsiniz..
eğer her ay 400.00 tl harcama yapmayı kabul edersem bu parayı benden almayacaklarmış..
bu ne cürret nasıl olurda beni buna mecbur edebilirler...
lanet olsun...
kesinlikle kapatın dedim..
hay hay dediler...
çevremde en az 15 arkadaşım var ve bunlarda kartlarını iptal ettirme yolundalar...
bankanızı kınıyorum ve bir daha siznle çalışmak istemiyorum dedim...
peki efendim ben şimdi buraya not ediyorum kartınızın kapatılması için...
arkadaşlarımız sizi en az bir hafta 10 gün içinde arayacaklar dedi...
konuşmamız bu şekilde geçti...
bakalım simdi beklemedeyim..
eğer bu parayı benden o yada bu şekilde almaya kalkarlarsa da haram zıkkım olsun....
elbet bir gün hesabını verirler...

Allah bu Garanti yi bildiği gibi yapsın!!!
Arkadaşım seni tebrik ediyor, ayakta alkışlıyorum. Sonunda benden başka biri daha aynı tesbitte bulunmuş!!!!
Bu adamlar Türkiye de en çok ıvır zıvır parasını alan banka...
Bir de reklam yapıyorlar...
Adamın arkasından da kaz muhabbeti yapıyorlar...

arkadaşım çok zaman olmuş ama yazayım evet bence haksız kazanç,çünkü zaten faizini alıyo..bi de bizim maaşları ekdersleri ,eğitim ödeneklerini işletiyo...onlarla 10 banka daha kurulur:sm_confused:

bende hsbc nin kredi kartını kullanıyorum.35tl onlarda aidat alıyor ben arayıp kartımı iptal ettirmek istediğimi söyledim sebebininde üyelik aidatı olduğunu belirttim ve ödediğim parayı geri hesabıma yatırdılar.

Arkadaşlar birşey sorucam kredi kartı aidatı ektreye yansımışsa, yatırmazsak bir şey olur mu?Kartı kapattırdım ben?

Back