Kredi Kartı Aidat Bedelleri !!!

BenLiLa

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
4.200
30
Yıllardır Garanti Bonus kart kullanıcısıyım. Düzenli bir şekilde kartımı kullanıyorum. Bu ayki ekstreme kart aidat bedeli olarak 35.00 TL yansıtılmış. 5,5 milyon kullanıcıdan bir yılda 35.00 TL toplanarak milyon TL'ler kazanılabilmektedir. Bu haksız kazancı uygun bulmuyorum...
bu konuda neler yapabiliriz arkadaşlar...
kartımda taksit olmasa direk iptal ettireceğim ama kahretsin ki taksitli harcamalar yaptım ve bir kaç ay daha iptal ettiremem...
öyle canım sıkıldı ki bu olaya..
bu haksız kazancı kınıyorum...
3 lira 5 lira değil
35.00 lira bizden resmen zorla alınıyor.
yazıklar olsun halkın üzerinden haksız kazanç sağlayanlara..:kızgın:.

belki 10 yıldır kullanıyorum..
her ay düzenli olarak hatta günü gelmeden ödememi yapıyorum...
bu gün müşteri hizmetlerini aradım...
bu alınan paranın haksız kazanç olduğunu söyledim.
kartımı kullanıma kapatacağımı...üzerime kayıtlı 2 ek kartın ve birde parakartın olduğunu bu güne dek günü gelmeden ödemelerimi yaptığımı söyledim..
uzun yıllardır kullandığımı ve haksızlık yapıldığını söyledim...
bana ne deseler beğenirsiniz..
eğer her ay 400.00 tl harcama yapmayı kabul edersem bu parayı benden almayacaklarmış..
bu ne cürret nasıl olurda beni buna mecbur edebilirler...
lanet olsun...
kesinlikle kapatın dedim..
hay hay dediler...
çevremde en az 15 arkadaşım var ve bunlarda kartlarını iptal ettirme yolundalar...
bankanızı kınıyorum ve bir daha siznle çalışmak istemiyorum dedim...
peki efendim ben şimdi buraya not ediyorum kartınızın kapatılması için...
arkadaşlarımız sizi en az bir hafta 10 gün içinde arayacaklar dedi...
konuşmamız bu şekilde geçti...
bakalım simdi beklemedeyim..
eğer bu parayı benden o yada bu şekilde almaya kalkarlarsa da haram zıkkım olsun....
elbet bir gün hesabını verirler...

aynen ya şok oldum 200 liralik kullanmışım
+35 kredi kartı bedeli....bu ne yaa

hani 5-10 milyon olsa anlıcam da hemen hemen br günlük çalışmama denk geliyor 35 lira:S

Benim de dört beş tane kredi kartım vardı.Kart ücretleri yüzünden iptal ettirdim üç tanesini.Ben ne yapıyorum biliyormusunuz?Kartı iptal edin diyorum.Bunu göze alamayıp bu yıl kart ücretini almayacağız sizden diyorlar.:icecream:Bazısı da ediyor.Bonus kartı da ettirmiştim.Geçen gün telefon ettiler kartı tekrar çıkartırsam 20 YTL' lik puanım olacakmış.Ben de kabul ettim.:dance:Yine alırlarsa yine iptal ettiririm.Nasıl olsa başka kartım var.:nazar:Ayrıca kartınızla taksit yapmış olsanız dahi kartı iptal ettirebilirsiniz bildiğim kadarıyla.Taksitleri ödüyorsun ama kartı kullanamıyorsun.

Son düzenleme:
hanımlar ben hiç kullanmadığım world karta geçen hafta 45 lira aidat ödedim
inanın sinirden delirdim.kullansam neyse kullanmadım bile.varlığını bile unutmuştum.şimdi iptal ettirdim ama buna hakkı olmadığını söylüyolar
bu konuda bilgisi olan varmı :uhm:hiç kullanılmayan bir kredi kartından yıllık ücret alabilirmi banka
bize itiraz edin paranızı geri alırsınız dediler ama emin olmadığım için ilgilenmedim
bilgisi olan cevap versin tşkr

bende aynı dertten muzdaribim..:nazar:

ki bizim çalıştığımız şirketle anlaşması dahilinde kart ücretinin alınmayacağını iletmişlerdi:1closedeyes:

ama malesef öyle olmadı:kızgın: hemen itiraz ettim almayacaklarını ilettiler... :nazar:

kimi keklersek kardır hesabı:nazar:

bende befret ediyorum bu kredi kartı yıllık ücretlerindenkaydirigubbakcemile

Benden de aldılar neymiş efendim kart yenileme ücretiymişş artıı her yıl aidat ücretii haksızlık bu yaa

cnlaırm aynı sorun bnedede var araıdm 350 ytl 3ay alısverıs yapınca bonus olarka verıyolar her snee boyle gerı alıyorum esım denız bank gecen sen hemn aldı sartsız gerı ama b sende 25 ytl gerı alabıldı
bne ev cep fatualarını kartla oduyorum 350 ytl dolması ıcn onalara bırakmam hakkımı:)

bende yıllardır garanti bankası k.k kullanıyorum. 8-9 ay önce aynı şey her yıl olduğu gibi bu yılda başıma geldi.. insan kendini enayi gibi hissediyor 35 tl az bi para değil. müşteri hizmetlerini aradım benimde taksitli alışverişlerim vardı , kartımı iptal edin kart ücretini ödemiyorum sadece kendime ait olan taksitleri ödiycem dedim 35 tl kart ücretini almayı çok istiyorsanız dava açarsınız kazanırsanız alırsınız dedim.tabiki kart ücretini iade ettiler . kartımı iptal ettirdim şu an sadece taksitli alışverişlerimi ödüyorum allaha şükür 2 taksitim kaldı g. bankasına gitmekten tamamen kurtulucam.

ayrıca bir kaç bankadan daha kredi kartım var onlarada kart ücreti ödemiyorum aldıkları paralar yeter artık ekstrede kart ücreti görünce bankanın müşteri hizmetlerini arayıp ya kartımı iptal edin yada kart ücretini geri iade edin diyorum. hepsi iade ediyorlar..hiç biri müşterisini kaçırmak istemiyor.

Son düzenleme:
benimde başıma geldi
hsbc vardı
zaten iptal ettircektim
son taksitim vardı bu ay bir baktım ki 35 daha gelmiş
aradım ben iptal etmek istiyormu zaten son taksitin bitmesini bekliyodum dedim 10 lira verelim dediler yok dedim napim ben 10 lirayı
o zaman kart ücretini silelim dediler ama kartınız açık kalsın tamam dedim

geçen ayda garantiye gelmişti en çok onu kullandığımdan iptal ettirmek aklıma gelmedi ama çok çok kızdım bu ne ya durduk yere 35 lira
birazdan da orayı arayacam
iptal edin dicem
bilmiyodum taksitler varken kartın iptal edileceğini ii oldu bu
saolun kızlar

valla demin baktım bonus kesmiş 35 çok sinir oldum ama galiba bundan sonra 2-3 senede bir ödencekmiş, öyle kanun çıkcakmış

az önce bana gelen extre de yapı kredi 50 lira kesmiş..
bu kadar olur..
300 lira limitim 200 lira harcaamam var..
e insaf yani...

az önce aradım...
kart ücretimi iptal ettiler...
enayi sandılar milleti kazıklıyorlar vallahi...

az önce aradım...
kart ücretimi iptal ettiler...
enayi sandılar milleti kazıklıyorlar vallahi...

bizimkini niye etmedi yapı kredi :mymeka: sinirlendim bak şimdi kötükedihüso her ay kredi kartlarına bi dünya para ödüyorum zaten bi de kart paraları :eek:klava:

garantiden 35 bana 17 de eşime ek kart olduğu için.

Yapı Kredi'de şöyle bir durum var.Eğer üç ay içinde belirledikleri miktarda harcama yaparsan kart ücreti almıyorlar.Zaten benim market harcamaları o miktarı karşılıyor.Ama hiç iptal etmediler bunun dışında.Demekki limiti çok olan kişileri kaybetmek istemiyorlar.

kızlar eşime de yapı kredi bankasından kart ücreti yolladılar bizde arayıp bu ücrete itiraz ettik ve kart ücretini düştüler hesaptan yani ödemedik :1closedeyes::kızgın:

kızlar bugün gazetede okudum emekli polisin birii yapı krediye 11yıldır ödedigi aidat bedeli olan 200,25tlyi tüketici sorunları hakem heyetine basvurarak geri almıs.aLINAN ÜCRETLERıN YASAL HıÇBıR DAYANAGI YOK.bankalar arasında teb 40;yapıkredi,garanti,akbank 35ı;bankasya ve türkland banka ücret almıyor.4077sayılı tüketici kanununda degişiklik yapılarak 3yılda bir alınması yolunda düzenleme yapılacakmıs bilginize...

kızlar eşime de yapı kredi bankasından kart ücreti yolladılar bizde arayıp bu ücrete itiraz ettik ve kart ücretini düştüler hesaptan yani ödemedik :1closedeyes::kızgın:

canım nereyi aradın ben bir türlü ulaşamıyorum
bizden 45 lira aldılar kartı iptal ettirdim.hatta hiç kullanmamıştık
hala sinir oluyorum:eek:klava::eek:klava:nasıl 45 lira alırlar hiç kullanmadığım karta.keşke yatırmasaydık parayı:dilcikar:

canım nereyi aradın ben bir türlü ulaşamıyorum
bizden 45 lira aldılar kartı iptal ettirdim.hatta hiç kullanmamıştık
hala sinir oluyorum:eek:klava::eek:klava:nasıl 45 lira alırlar hiç kullanmadığım karta.keşke yatırmasaydık parayı:dilcikar:

Kartın arkasında yazan 444 lü hattı arıyorsun.Bir sürü seçenek sunuyorlar.Tutturması biraz zor oluyor ama oradan ulaşabilirsin.Kullanmadığın karttan para almaları çok saçma.:kızgın:

Son düzenleme:
X