Kredi Geri Ödeme karmaşası

Denizhavza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
22
9
Arkadaslar bilen varmidir bilmiyorum da yine de bi sorim kredi geri ödemesi 2 yıl sonra basliyor yaziyor peki suan sigortali bi ise girersek ödeme başlar mi yoksa 2 yil sonra mı başlar bilemedim..

Okul bittikten sonra bir ödeme takvimi gönderiyorlar posta ile. Okul bittikten 2 yıl sonra oluyor ilk ödemeniz. Sigortalı ise girseniz de girmesenizde taksitleri ödemek zorundasınız. Sadece yüksek lisans yaparsanız erteleniyor borcunuz.

geri başlama zamanı işe girip girmemenle alakalı değil, 2 yıl sonra ödemeye başlamak zorundasın erken ödemek senin tercihin olur sadece. bi de işsiz olduğunu belgelersen 1 yıl ertelenebiliyo.

rica ederiz, kolaylıklar diliyorum ödemede harcaması güzel de ödemesi zor

2013 mezunuyum, ekim ayında başlıycak ödemelerim 280 miydi 250 miydi o civardaydı aylık taksitleri. 2017'de bitiyor tabi :)

Ben de 2016'da mezun olacağım, öğrenim kredisi olmasaydı okuyamazdım. Devletimiz evi arabası olana burs, bursa ihtiyacı olana kredi verdiği için benim de kredi borcum var :) Merak ettiğim şey şu: Şimdi 2 yıl sonra geri ödemesi başlayacak benimki Ekim 2018'de normalde ama bu 2 yıl içinde buna faiz biniyor mu yoksa 2 yıl sonra mı faiz binmeye başlıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…