Kredi çektim ve dolandırıcılara para kaptırdim borclarımı nasıl ödücem bilmiyorum 😭 evde paketleme işiyle para kazanan var mı yardımcı olur musunuz ?

Bu konuyu okuduktan sonra ınstagramda şöyle bir videoya denk geldim. Evde paketleme işinden dolndırılmış detayını anlatmış. Bunu yaşayan hukuk öğrencisi bide
kimseyi kınamamak lazım. Tüketici hakem heyeti başvurularına bakarken ya ınstagramdan bişi mi alınır derdim kendi nikahımda nikah hediyeliği aldım kadın dolandırıcı cıktı. Parayı geri aldım tabi ama stres olduk durduk yere.

Kendi irademizle gönderdik fakat karşılığında alınmış elime ulaşmış hicbirsey yok buda mi etken etmiyor

Benim tanıdığımın durumunda etki etmedi ne yazık ki. Elinizde şu iş karşılığı şu kadar ödeme diye yazılı birşey yok değil mi?
Elimde mesajlar var bu siparişi tamamlamanız icin parayı yatırıp bütün yatırdıkları izi geri alabilirsiniz diyordu . Şikayette bulundum ama 3 ayda savcılığa gidermis

Adam çok profesyoneldi. Sesi çok güven veriyor demişti eşim
E zaten öyle oluyorlar. Anneannem 70 küsur yaşında biz doguluyuz dayilarim teyzelerim Falan hep memur. Dedem sağlıkçı falan. Nenemi ariyorlar dedemden dayıma teyzeme kadar isimden , adrese TC ye herşeyi söyleyip terörle bağlanti var para ver şuraya getir falan diyorlar. Canım nenem bozuk Türkçesiyle " BANA BAGKK SEN BENİ SALAK SANDİİİİİ AHA GİDİYOR POLİSE SENİ SİKAYET EDİYOORRR SAKİN KAPATMA O TELİFONU " Diye bir güzel azarlıyor. O yüzden şaşırıyorum bütün çocukları eşi memur herşey tutuyor nenemi kandiramayanlar gençleri nasıl kandırıyor

O boşluk anı varya. Ev almışız böyle ucu ucuna geçinez. 1 lira bile fazla harcayamayacak durumdayız.
Benimki dolandıran yok mu beni diyince bi güzel kaşımışlar :)

Ben zaten hipnoz gibi birsey yaptıklarına inanıyorum çünkü kimler kimler dolandırildı asla olmicak kişiler bile

Ben zaten hipnoz gibi birsey yaptıklarına inanıyorum çünkü kimler kimler dolandırildı asla olmicak kişiler bile
Asla olmayacak kişiler değil dikkat et tedirgin oluyorlar yani yarası olan gocunuyor. Bak hanımefendi de hipnoz gibi olmuş ama dank etmiş onların sli ayağına dolanıyor muhakkak bir açıkları vardır.

Maşallah o neneye

Zaten aman başım belaya girmesin boşver para giderse gitsin diyenler bence daha kolay tuzağa düşüyor.

150 bin günümüzde çok düşük bir miktar ama yetim aylığı ile geçinen biri için çok çok büyük bir para.
mecbur sigortasız yüksek gelirli gece gündüz mesaisi olan bi iş bulup kendinizi çok sıkarak ödeyeceksiniz . böylece 1 yılda bitebilir ama çocuğunuza kim bakacak sizin vaktiniz kalmaz çünkü çok çalışmalısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…