- 26 Şubat 2019
- 4.608
- 6.723
- Konu Sahibi erdoganilknur760
Bana kafayı takmışlar çok fenaResme bakinca cuzdanimi kontrol ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana kafayı takmışlar çok fenaResme bakinca cuzdanimi kontrol ettim
Ha maaş bankasıydı bu arada benim dediğim. Kefil istiyorlardı ben kefil olmuştumAnladım. Ben sordum da bir akrabamız için her an kesilebilecek bir maaş üzerine kredi vermiyoruz dedi.
Asgariden bin TL fazla alıyorum ama bana da kredi kartı vermiyorlar?? Bankalar gerçekten kafayı yemisSiz nasıl o kredileri çektiniz? Bankalar bana 15 bin lira bile kredi vermemişlerdi, köpek bankalar ya.
Adam çok profesyoneldi. Sesi çok güven veriyor demişti eşimAhahahaha acıdım sana önce para yolla mi çok güldüm ya geçmiş olsun. Bu seferde yollasaydi kafasına vura vura anlatırsın heralde
Parça parça bende ne ara 150 bin oldu anlamadım gerçekten 100 TL yle başladım 10bin TL attım en fazlaGeçmiş olsun .
Paranızı geri alır mısınız alamaz mısınız bilmiyorum .
150 bini nasıl yatırdınız orasını anlamadım.
Çalışıp ödeyeceksiniz yapacak bir şey yok malesef
Kendi irademizle gönderdik fakat karşılığında alınmış elime ulaşmış hicbirsey yok buda mi etken etmiyorBir tanıdığım da sizin gibi kolay para peşinde koşarken dolandırıldı. Parça parça 50 bin 100 bin derken ciddi bir toplam tutar gitti. Ne yazık ki hiçbir sonuç alamadı. (Kendi iradesiyle para göndermiş görünüyor çünkü)
Sizin de doğru dürüst bir işte çalışıp ödemekten başka çareniz görünmüyor. Kızınıza üzüldüm
Benim tanıdığımın durumunda etki etmedi ne yazık ki. Elinizde şu iş karşılığı şu kadar ödeme diye yazılı birşey yok değil mi?Kendi irademizle gönderdik fakat karşılığında alınmış elime ulaşmış hicbirsey yok buda mi etken etmiyor
Elimde mesajlar var bu siparişi tamamlamanız icin parayı yatırıp bütün yatırdıkları izi geri alabilirsiniz diyordu . Şikayette bulundum ama 3 ayda savcılığa gidermisBenim tanıdığımın durumunda etki etmedi ne yazık ki. Elinizde şu iş karşılığı şu kadar ödeme diye yazılı birşey yok değil mi?
E zaten öyle oluyorlar. Anneannem 70 küsur yaşında biz doguluyuz dayilarim teyzelerim Falan hep memur. Dedem sağlıkçı falan. Nenemi ariyorlar dedemden dayıma teyzeme kadar isimden , adrese TC ye herşeyi söyleyip terörle bağlanti var para ver şuraya getir falan diyorlar. Canım nenem bozuk Türkçesiyle " BANA BAGKK SEN BENİ SALAK SANDİİİİİ AHA GİDİYOR POLİSE SENİ SİKAYET EDİYOORRR SAKİN KAPATMA O TELİFONU " Diye bir güzel azarlıyor. O yüzden şaşırıyorum bütün çocukları eşi memur herşey tutuyor nenemi kandiramayanlar gençleri nasıl kandırıyorAdam çok profesyoneldi. Sesi çok güven veriyor demişti eşim
O boşluk anı varya. Ev almışız böyle ucu ucuna geçinez. 1 lira bile fazla harcayamayacak durumdayız.E zaten öyle oluyorlar. Anneannem 70 küsur yaşında biz doguluyuz dayilarim teyzelerim Falan hep memur. Dedem sağlıkçı falan. Nenemi ariyorlar dedemden dayıma teyzeme kadar isimden , adrese TC ye herşeyi söyleyip terörle bağlanti var para ver şuraya getir falan diyorlar. Canım nenem bozuk Türkçesiyle " BANA BAGKK SEN BENİ SALAK SANDİİİİİ AHA GİDİYOR POLİSE SENİ SİKAYET EDİYOORRR SAKİN KAPATMA O TELİFONU " Diye bir güzel azarlıyor. O yüzden şaşırıyorum bütün çocukları eşi memur herşey tutuyor nenemi kandiramayanlar gençleri nasıl kandırıyor
Ben zaten hipnoz gibi birsey yaptıklarına inanıyorum çünkü kimler kimler dolandırildı asla olmicak kişiler bileya şu terör örgütü muhabbetinde beni de aradılar ev telefonundan adamlar konuşurken arkadaki ses sanki hipnotize ediyor çok ciddiyim neyse baskın bi adam dövecek gibi bilmem ne karakolu falan sonra bişey oldu kapı çaldı bizim o sesten bi anda başka bi sese yönlenince kendime geldim sövdüm kapattım o yüzden dikkatli olmak lazım çok bunu meslek haline getirdiler
Gelmiş geçmiş olsun.O boşluk anı varya. Ev almışız böyle ucu ucuna geçinez. 1 lira bile fazla harcayamayacak durumdayız.
Benimki dolandıran yok mu beni diyince bi güzel kaşımışlar :)
Asla olmayacak kişiler değil dikkat et tedirgin oluyorlar yani yarası olan gocunuyor. Bak hanımefendi de hipnoz gibi olmuş ama dank etmiş onların sli ayağına dolanıyor muhakkak bir açıkları vardır.Ben zaten hipnoz gibi birsey yaptıklarına inanıyorum çünkü kimler kimler dolandırildı asla olmicak kişiler bile
Saol. Yarın borçsuz ilk günümüz 3 yıllık evlilikte. Maşallah diyelim.Gelmiş geçmiş olsun.
Hadi devamı gelir inşallahSaol. Yarın borçsuz ilk günümüz 3 yıllık evlilikte. Maşallah diyelim.
Artıya geçme zamanııı
E zaten öyle oluyorlar. Anneannem 70 küsur yaşında biz doguluyuz dayilarim teyzelerim Falan hep memur. Dedem sağlıkçı falan. Nenemi ariyorlar dedemden dayıma teyzeme kadar isimden , adrese TC ye herşeyi söyleyip terörle bağlanti var para ver şuraya getir falan diyorlar. Canım nenem bozuk Türkçesiyle " BANA BAGKK SEN BENİ SALAK SANDİİİİİ AHA GİDİYOR POLİSE SENİ SİKAYET EDİYOORRR SAKİN KAPATMA O TELİFONU " Diye bir güzel azarlıyor. O yüzden şaşırıyorum bütün çocukları eşi memur herşey tutuyor nenemi kandiramayanlar gençleri nasıl kandırıyor
Nenem cindir okuma yazması yok ama 10 avukata bedel Allah ömür versinMaşallah o neneye
Zaten aman başım belaya girmesin boşver para giderse gitsin diyenler bence daha kolay tuzağa düşüyor.