- 30 Aralık 2009
- 22.674
- 88.220
- 40
-
- Konu Sahibi cansuerdemir
Onu ödeyeceklerini şahsım adına pek sanmıyorum ama ödeyeceklerse de epeyi zaman sonra anca ödeyebilirler sanırım.Arabadan önce dedenizden alınan borç para ne olacak?
Tahmin etmiştim zaten.Onu ödeyeceklerini şahsım adına pek sanmıyorum ama ödeyeceklerse de epeyi zaman sonra anca ödeyebilirler sanırım.
hiç sevmiyorum şu sitede şöyle insanlarıKonu açıp açıp cevap da vermeden yeni konu aciyorsun. Krediyi de bir zahmet bankaya soruverin.
Ben arabamı satıp 3 tane alabilirim valla.Tahmin etmiştim zaten.
Ayrıca 100 bine ne arabası varmış var ise bir kaç tane alıp kenara atalım
Arkadaşlar ben önceki konumda yazmıştım ama yazmamış mıyım acaba biz dedemin borcunu ödedik 4 ay önce. Borç yok yani dedeme yazdım sanıyorum ama belki unutmuşumdur. Konuyu açıyorum ama bir girdiğimde o kadar çok yorum gelmiş oluyor ki çocuklarla ilgilenmekten tek tek cevaplayamadim bu konu içinde zaten yazmaya çalışıyorumBen arabamı satıp 3 tane alabilirim valla.
Şaka maka açtıgı konuları genelde yarım bırakıp gitmiş hep.
Ama cansu bak hakikaten çok kocacısın ha.
Dedeme daha çok üzülürdüm ben olsam.
Adam senin eşini düşünmüş bacım yaw.
İyi misin ?
100bin de ihtiyac kredisi çekmek istedim yani 100bine araba almicam eşimin yeni girdiği işte eyt mevzusu yüzünden yetkili biri emekli oldu onun yerine eşimi gecirdiler ikramiye durumları falan başladı o yüzden bide annemler de destek oluruz dediler o şekilde düşündük bir araba almayı başka bir borcumuz olmadığı içinBen arabamı satıp 3 tane alabilirim valla.
Şaka maka açtıgı konuları genelde yarım bırakıp gitmiş hep.
Ama cansu bak hakikaten çok kocacısın ha.
Dedeme daha çok üzülürdüm ben olsam.
Adam senin eşini düşünmüş bacım yaw.
İyi misin ?
Hiç kırmızı kalem yemedim, bugüne kadar kartları mi birgün dahi geciktirmedim. Bana hiç kredi çıkmadı. Ne 10 bin ne 100 bin. Neye göre çıkıyor bilmiyorum gerçekten. Bu kadar temiz bir banka geçmişi olup da kredi cikmamasi bana garip geliyor. Ayrıca çalışıyorum sigortaliyim.Kızlar doğumdan önce 6 ay çalışmıştım. Bebeğim 8 aylık Şimdi tekrar işe giricem. Hiç kırmızı kalem yemedim yani icralık falan olmadım sadece bazen kartlar gecikti yada asgarisini ödedik falan. Şuan kredi kartımın limiti artmıyor ve kredi başvuru falan yaptim çıkmadı. Şimdi tekrar işe girersem, sigortam ödenmeye başladıktan sonra kartlarımın borcunu her ay düzenli ödersem tahmini ne zaman kredi çıkar? Yaklaşık 100bin falan çekmek istiyorum ihtiyaç kredisi. Ne zaman çıkabilir acaba yapmam gereken başka bişey var mı? Şuan puanım 800-900 civarı. Bu konuda bilen bilgilendirebilirse çok sevinirim, daha önce hiç kredi çekmedim
Sen annenlerin lafına bakma.100bin de ihtiyac kredisi çekmek istedim yani 100bine araba almicam eşimin yeni girdiği işte eyt mevzusu yüzünden yetkili biri emekli oldu onun yerine eşimi gecirdiler ikramiye durumları falan başladı o yüzden bide annemler de destek oluruz dediler o şekilde düşündük bir araba almayı başka bir borcumuz olmadığı için
100bin de ihtiyac kredisi çekmek istedim yani 100bine araba almicam eşimin yeni girdiği işte eyt mevzusu yüzünden yetkili biri emekli oldu onun yerine eşimi gecirdiler ikramiye durumları falan başladı o yüzden bide annemler de destek oluruz dediler o şekilde düşündük bir araba almayı başka bir borcumuz olmadığı için
Eşim ise servisle gidip geliyor çocuklar küçük olduğu için benim arabaya çok ihtiyacım oluyor tabiki sen ben yok ama ben asıl kendim için istiyorumIş için kullanması gereken parayi kendi ailesine veren eşinizin altina annenizin destegiyle alacaginiz arabayi mi cekeceksiniz? Kendi ailenizden destek almayin. Esinize bu rahatligi verirseniz daha cok para kaptirir
Eşim ise servisle gidip geliyor çocuklar küçük olduğu için benim arabaya çok ihtiyacım oluyor tabiki sen ben yok ama ben asıl kendim için istiyorum
Zaten farkındayım bende eşimle bir sürü tartışmalar yaşadım burda kocaci falan denmiş ama hayır neler söyledim bir bilseniz ailem de araba benim olacağı için destek oluruz dediler zatenAilenizden destek almayin o zaman. Esiniz kendi ailesinden alsin parayı. Sizin aileniz hem destek oluyor hem laf isitiyor. Kocaniz dedenize yapilan saygısızlık karsisinda "siz yokken dede bana destek oldu, bagiramazsin" deyip susturdu mu? Hayir. Asil sorun esinizde, umarım farkina varirsiniz
O zaman arabayi ailenizle ortak alin. Ruhsata bu sekilde işletebilirsiniz. Olasi bir bosanma durumuna sizin uzerinize dusen %50lik kismin yarisi esinize ait olurZaten farkındayım bende eşimle bir sürü tartışmalar yaşadım burda kocaci falan denmiş ama hayır neler söyledim bir bilseniz ailem de araba benim olacağı için destek oluruz dediler zaten