Kredi çekme durumları yardımcı olur musunuz

Arabadan önce dedenizden alınan borç para ne olacak?
Onu ödeyeceklerini şahsım adına pek sanmıyorum ama ödeyeceklerse de epeyi zaman sonra anca ödeyebilirler sanırım.
Milletin diline sakız oluyoruz diye üzülüyor ama bilmiyor ki araba aldıklarında eee dedenizin borcu dururken araba da nereden çıktı diyeceklerini.

Onu ödeyeceklerini şahsım adına pek sanmıyorum ama ödeyeceklerse de epeyi zaman sonra anca ödeyebilirler sanırım.
Tahmin etmiştim zaten.
Ayrıca 100 bine ne arabası varmış var ise bir kaç tane alıp kenara atalım

Tahmin etmiştim zaten.
Ayrıca 100 bine ne arabası varmış var ise bir kaç tane alıp kenara atalım
Ben arabamı satıp 3 tane alabilirim valla.
Şaka maka açtıgı konuları genelde yarım bırakıp gitmiş hep.
Ama cansu bak hakikaten çok kocacısın ha.
Dedeme daha çok üzülürdüm ben olsam.
Adam senin eşini düşünmüş bacım yaw.
İyi misin ?

Arkadaşlar ben önceki konumda yazmıştım ama yazmamış mıyım acaba biz dedemin borcunu ödedik 4 ay önce. Borç yok yani dedeme yazdım sanıyorum ama belki unutmuşumdur. Konuyu açıyorum ama bir girdiğimde o kadar çok yorum gelmiş oluyor ki çocuklarla ilgilenmekten tek tek cevaplayamadim bu konu içinde zaten yazmaya çalışıyorum

100bin de ihtiyac kredisi çekmek istedim yani 100bine araba almicam eşimin yeni girdiği işte eyt mevzusu yüzünden yetkili biri emekli oldu onun yerine eşimi gecirdiler ikramiye durumları falan başladı o yüzden bide annemler de destek oluruz dediler o şekilde düşündük bir araba almayı başka bir borcumuz olmadığı için

Hiç kırmızı kalem yemedim, bugüne kadar kartları mi birgün dahi geciktirmedim. Bana hiç kredi çıkmadı. Ne 10 bin ne 100 bin. Neye göre çıkıyor bilmiyorum gerçekten. Bu kadar temiz bir banka geçmişi olup da kredi cikmamasi bana garip geliyor. Ayrıca çalışıyorum sigortaliyim.
Umarım size çıkar.

Sen annenlerin lafına bakma.
Yardımcı olup olup sizi eleştirdiklerini söylemedin mi ?
Kasaba minnet etmem diye bir ata sözü var bilir misin ?
Hah işte ondan.

Iş için kullanması gereken parayi kendi ailesine veren eşinizin altina annenizin destegiyle alacaginiz arabayi mi cekeceksiniz? Kendi ailenizden destek almayin. Esinize bu rahatligi verirseniz daha cok para kaptirir

Iş için kullanması gereken parayi kendi ailesine veren eşinizin altina annenizin destegiyle alacaginiz arabayi mi cekeceksiniz? Kendi ailenizden destek almayin. Esinize bu rahatligi verirseniz daha cok para kaptirir
Eşim ise servisle gidip geliyor çocuklar küçük olduğu için benim arabaya çok ihtiyacım oluyor tabiki sen ben yok ama ben asıl kendim için istiyorum

Eşim ise servisle gidip geliyor çocuklar küçük olduğu için benim arabaya çok ihtiyacım oluyor tabiki sen ben yok ama ben asıl kendim için istiyorum

Ailenizden destek almayin o zaman. Esiniz kendi ailesinden alsin parayı. Sizin aileniz hem destek oluyor hem laf isitiyor. Kocaniz dedenize yapilan saygısızlık karsisinda "siz yokken dede bana destek oldu, bagiramazsin" deyip susturdu mu? Hayir. Asil sorun esinizde, umarım farkina varirsiniz

Zaten farkındayım bende eşimle bir sürü tartışmalar yaşadım burda kocaci falan denmiş ama hayır neler söyledim bir bilseniz ailem de araba benim olacağı için destek oluruz dediler zaten

Zaten farkındayım bende eşimle bir sürü tartışmalar yaşadım burda kocaci falan denmiş ama hayır neler söyledim bir bilseniz ailem de araba benim olacağı için destek oluruz dediler zaten
O zaman arabayi ailenizle ortak alin. Ruhsata bu sekilde işletebilirsiniz. Olasi bir bosanma durumuna sizin uzerinize dusen %50lik kismin yarisi esinize ait olur

Yaklaşık 14 yıllık çalışma hayatım var, birkaç senedir memuriyette 4/9 derece kademedeyim, hane gelirimiz aylık yaklaşık 50 bin lira, kredi notum iyi, gelgelelim bütün bu faktörlere rağmen 100 lira ihtiyaç kredisi limitini ancak 2022 yılında elde edebildim, üstelik maaş bankamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…