Kırmızı kalem diye biliyorum ama.. Ya bu krediyi almak icin biraz ısrar falan mi gerekiyor yani istediklerinde verebilirler mi. kefil olur annesi emekliacaba kara listeyemi girdi yoksa sicilimi bozuk. Sadece sicili bozuksa güvenilir bir kefil yada ipotekle kredi alabilir. Ama kara listedeyse vermezler
Yada ablasininda kredi notu yuksek oda kefil olur. Suan ustlerinde kredi oldugu icin onlar cekemiyor malesef. 1 bucuk sene var bitmesine ama cok uzun 1 bucuk yilKırmızı kalem diye biliyorum ama.. Ya bu krediyi almak icin biraz ısrar falan mi gerekiyor yani istediklerinde verebilirler mi. kefil olur annesi emekli
Sicili bozukmuş sadece öğrendim simdiacaba kara listeyemi girdi yoksa sicilimi bozuk. Sadece sicili bozuksa güvenilir bir kefil yada ipotekle kredi alabilir. Ama kara listedeyse vermezler
canım o zaman bir kefil bulup tek tek bütün bankalara başvuru yapıp şansını denesin derimSicili bozukmuş sadece öğrendim simdi
O butun bankalari gezdi ama iste kredi notu dusuk diye vermiyorlar. Kefil oodugunda kredi notu hala ayniyken suan verebiliyolar micanım o zaman bir kefil bulup tek tek bütün bankalara başvuru yapıp şansını denesin derim
Bilmiyorumki canım her bankanın prosedürü farklıdır ben daha önce hiç kredi çekmedim ama bankacılık ve sigortacılık okudum o yüzden sadece aklımda kalanlarla bir şeyler söyleyebiliyorumO butun bankalari gezdi ama iste kredi notu dusuk diye vermiyorlar. Kefil oodugunda kredi notu hala ayniyken suan verebiliyolar mi
Sağol canm teşekkür ederimBilmiyorumki canım her bankanın prosedürü farklıdır ben daha önce hiç kredi çekmedim ama bankacılık ve sigortacılık okudum o yüzden sadece aklımda kalanlarla bir şeyler söyleyebiliyorum
Sicili bozuk olunca ipotek veya kefil ile kredi veriliyor. ama kara listede olunca hiç verilmiyor diye biliyorum ama bizim sicil bozuk genede alamıyoruz ya işte. Heralde kredi notuna da bakıyor anlamadm. Almak için ne yapabiliriz farklı bi yol bilen vardr diye sordum..sicli bozuk karaliste ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?