• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kredi çekemiyoruz :(

_eda555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
446
105
73
Kızlar bir yakınımız için soruyorum. 25 bin kadar acil krediye ihtiyac var. Ama arkadasm daha once bir donem işsiz kalmisti ve o dönem içinde taksitlerini ödeyemedi ve kırmızı kalem yedi. Simdi ise özel sektörde kadrolu bir işe girdi ve 1 yıldır çalışıyor.tüm borçları bitti. Ama bankalar yinede kredi notu falan düşük olduğu için ve kırmızı kalem yüzünden falan sanırım kredi vermiyor. 500 liralk bir kredi kartı var ve kredi notu yukselmesi icin ondan alisveris yapip gunu geldiginde hemen oduyor. Ama bu krediye acil ihtiyac var ne yapabiliriz bu sekilde kredi notunun yukselmesi cok mu uzun surecek baska yolu yok mu bunun. Sonucta bankalar kredi vermej icin can atiyor ama biz bu kadar sikintidayz bu yuzden. Bilgisi olanlar lutfen yardm etsin

acaba kara listeyemi girdi yoksa sicilimi bozuk. Sadece sicili bozuksa güvenilir bir kefil yada ipotekle kredi alabilir. Ama kara listedeyse vermezler

acaba kara listeyemi girdi yoksa sicilimi bozuk. Sadece sicili bozuksa güvenilir bir kefil yada ipotekle kredi alabilir. Ama kara listedeyse vermezler
Kırmızı kalem diye biliyorum ama.. Ya bu krediyi almak icin biraz ısrar falan mi gerekiyor yani istediklerinde verebilirler mi. kefil olur annesi emekli

Kırmızı kalem diye biliyorum ama.. Ya bu krediyi almak icin biraz ısrar falan mi gerekiyor yani istediklerinde verebilirler mi. kefil olur annesi emekli
Yada ablasininda kredi notu yuksek oda kefil olur. Suan ustlerinde kredi oldugu icin onlar cekemiyor malesef. 1 bucuk sene var bitmesine ama cok uzun 1 bucuk yil

O butun bankalari gezdi ama iste kredi notu dusuk diye vermiyorlar. Kefil oodugunda kredi notu hala ayniyken suan verebiliyolar mi
Bilmiyorumki canım her bankanın prosedürü farklıdır ben daha önce hiç kredi çekmedim ama bankacılık ve sigortacılık okudum o yüzden sadece aklımda kalanlarla bir şeyler söyleyebiliyorum

[QUöyle ="ezogelin16, post: 47212144, member: 711564"]Vardır bir hayır :anne:[/QUOTE]
Ya öyle diyoruz bizde ama bu para lazm ya :(

sicli bozuk karaliste ne oluyor
Sicili bozuk olunca ipotek veya kefil ile kredi veriliyor. ama kara listede olunca hiç verilmiyor diye biliyorum ama bizim sicil bozuk genede alamıyoruz ya işte. Heralde kredi notuna da bakıyor anlamadm. Almak için ne yapabiliriz farklı bi yol bilen vardr diye sordum..

Back
X