• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kredi çıkarmak

ballparmak

Guru
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
214
32
318
arkadaşlar kredi çıkartma konusunda pek bir tecrübem yok bu alana akıl almak amacıyla yazıyorum
bankalara başvurdum ama kredi notum düşük olduğu için ne yazıkki red cevabını aldım 2.000 tl kredi çekeceğim çok fazla bir ücrette değğil halbuki neyse.. senetli kredi veren kurumlar varmış bu konuda bilgisi olan var mı yada önerisi olan .

Senetle kredi veren kurumun aldigi faiz cok yuksek olsa gerek. İyi arastirin. Allah ferahliklar versin en kisa zamanda

Merak ettim yanlis anlamazsaniz bu kadar neye ihtiyaciniz var? Birisine borcunuz mu var?

saolun canım inanım 500 tl ye kadar faiz ödemeyi göze aldım sonucta vadeli odeyeceğim ama nereye başvurucam hangi firma yapar bunları hiç bilmiyorum

Merak ettim yanlis anlamazsaniz bu kadar neye ihtiyaciniz var? Birisine borcunuz mu var?
evet canım sağlık için bir opersyon geçireceğim 1750 tl aslında ama ne olur ne olmaz 2.000 tl çekmek istedim vadeli ödeme durumum var ama birden bulma durumum ne yazıkki yok. hani kalan 200 lede üzerinde ekleyip kredi kartımı kapatırım diye düşündüm.

evet canım sağlık için bir opersyon geçireceğim 1750 tl aslında ama ne olur ne olmaz 2.000 tl çekmek istedim vadeli ödeme durumum var ama birden bulma durumum ne yazıkki yok. hani kalan 200 lede üzerinde ekleyip kredi kartımı kapatırım diye düşündüm.

Himm Allah yardimciniz olsun insallah. Verecek akrabaniz falan yok de mi?

Kredi puanı yükseltmenin yolu maalesef düzenli kredi kartı ödemesinden geçiyor. Örneğin bankalar kredi kartı olmayan müşterinin puanı sıfır, ödeme performansını bilmiyoruz diyerek kredi vermiyorlar.

Back
X