Kredi, Burs, Katk Kredisi vs....Hakknda herey!

çocuklar pazartesi kadar hiç bir şey yapmayın kyk ya sorun varmış
daha sonra düzeltmesi zor olur bekleyin biraz
düzelsin

arkadaşlar ben başvurumu dün yaptım. başvuru yapacak arkadaşlara Allah yardım etsin inşallah ihtiyacı olan herkese burs çıkar.bişey sorcam öğrenim kredisi aylık ne kadar acaba.

arkadaşlar maalesef kyk ya kontrol amaçlı girdim.bende bolu abantı kazanmış görünüyorum.bu işin sonu nereye varacak acaba.

Kızlar bende öğrenim kredisi içinbaşvurdum ama çok tuhaf oldu ya, doğru dürüst bir şey yazamadım bence eksiklikler oldu sonradan düzletebiliyor muyuz formu?

kardeşimde fırat üni. kazandı kyk ya başvurduk kontrol için baktığımızda abant ini. yazıyodu bölümde sınıf öğretmenliği yerine muhasebe yazıyodu bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı?sadece bizimmi yanlış

ben neden başvuramıyorum ya sinir oldum :S

404 Not Found

Invalid path was requested

telaşlanmayın ve müracaat yapmayın düzeltilmesi zor oluyormuş
pazartesiyi bekleyin ben tel ettim pzt. düzelir pazertesiden önce kayıt yaptırmayın

geri ödenmesi çoook zor. hele bir de iş bulamamşssan. 2 sene içinde fazlasıyla geri ödemeler başlıyor. eğer çok ihtiyacınız yoksa kredi falan almayın sadece katkı kredisi yeterli. ben pişman oldum. şimdi 3 ayda 700 milyona yakın geri ödeme geldi. aylık 250 ödemeye başladık babam ödüyor atanamadığım için.

sizin alacagınız paralar zamlı olarak verilecek 200 olur tahminimcezemuszemusbizim de 200 e yükselir.kredi iyi bişey degil tabii ama mutlu bi üniversite hayatı için gerekiyor yaaa..malesef...

Son düzenleme:
ögrenim bilgilerim boş cıkıyo smdide yaw
bunların düzeltmeleri de bi acayip yahu

ooo 180'den 200'e büyük artış..bozdurur bozdurur harcarız artık kaydirigubbakcemile3 zaten anlamıyorum bu burslar nereye gidiyor..aldığımın 3. günü bitiyo ya.....hiç bereketli değil söyliym laelaelaelaelae bi de mezun olunca geri ödemesi yok mu..alabiliyosanız başbakanlık alın..şimdiden geri ödeme stresi basıyor valla...

Kızlar, ben daha önce üniversite bitirdiğim için başvuru yapamıyormuşum, çok bozuldum bu işe...

basbakanlık alabiliyosanız alın yoksa almayın derim. kredi alırken guzel ama okul bitince fitil fitil burnundan geliyo. okul bittikten 2 yıl sonra geri odemesi olacak diyolar ama bir cok arkadasıma okulları biter bitmez odemesi geldi cok zor durumda kaldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…