Kredi, Burs, Katk Kredisi vs....Hakknda herey!

arkadaslar merhaba:)burslarla ilgili tüm paylasımları ve sorularınızı buraya yazarsanız sewinirim tek bir baslıktan yürütmek daha kolay oluyor.öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

anmmm deucum hayırlı olsun konun
bende ikinci öğretimim yaa offf harçlarada zam geldi halimiz harap deu demedi deme

Kızlar kredi ve yurtlar kurumu hala karşılıksız burs veriyor mu veriyorsa burs kaç para oldu aranızdan burs alan var mı? Bende burs için başvuracağım çünkü ...

Son düzenleme:
anmmm deucum hayırlı olsun konun
bende ikinci öğretimim yaa offf harçlarada zam geldi halimiz harap deu demedi deme

saolll ywrmmm..canım o da yalan haber öğrenci konseyi görüsmüs kurulla.onlar da o kadar zam yapmayacagız demişler.yani %8 olcak bizimde
alkisalkisalkis

Kızlar kredi ve yurtlar kurumu hala karşılıksız burs veriyor mu veriyorsa burs kaç para oldu aranızdan burs alan var mı? Bende burs için başvuracağım çünkü ...

canım kyk karsılıksız burs veriyor 180 milyon oldu ocakta 200 olur..ama arasınıfsan basvurular 2 agustosta bitti malesef:a015:

canım kyk karsılıksız burs veriyor 180 milyon oldu ocakta 200 olur..ama arasınıfsan basvurular 2 agustosta bitti malesef:a015:

Ayıptır söylemesi 2. üniversiteyi okumayı planlıyorum istediğim bölümü kazanacağım orası belli zaten o yüzden sordum.Sanıyorum gerekli şartlarada uyuyorum dur bakalım bir başvururum inşallah banada burs verirler...Teşekkür ederim :)

bu kredi yapılandırma hakkında bilgisi olan varmı? geri ödemelri yapamaynlar için mi geçerli?

bu kredi yapılandırma hakkında bilgisi olan varmı? geri ödemelri yapamaynlar için mi geçerli?

Bu günkü gazetede okudum epey borçlu varmış ama sanıyorum sadece başvuru yapıp borcunu ödemeye karar verenler için geçerli, yani sen başvuru yapıp kyk ile görüşmediysen geçerli değil.Onu iyice bir öğrenmek gerek.galiba 1.200.000 kişi arasından 55.000 kişi kredi yapılandırma için başvuru yapmış...

aa hayırlı olsunnn..umarım cıkar burs:)

canım ara sınıf yerlestirmeleri de yapılıyor suan bi yandan.sizin basvurmanız için önce üniversite kaydınızı yapmalısınız.ben burdan duyurucam haber aldıgımda.sıksık ziyaret ediyorum siteyi:)suan keyfinize bakın,kazandıgınız yerlerin tadını sewincini yasayın:)

Benimde erkek kardeşim Ege Bilgisayar Mühendisliğini kazandı...burs başvuruları ne zaman vede birkaçyere birden başvuru yapabilir mi ...sizler bilirsiniz burdan sorayım dedim...

Benimde erkek kardeşim Ege Bilgisayar Mühendisliğini kazandı...burs başvuruları ne zaman vede birkaçyere birden başvuru yapabilir mi ...sizler bilirsiniz burdan sorayım dedim...

öncelikle hayırlı olsun diyorum :)burs basvuruları henüz baslamadı.baslayınca burdan yayınlıycam.birkac yere basvurabilirsiniz tabi sen cok basvurdun diyemezler ya

ya tabi arabanın senin üstünde olması dikkat ceker.cünkü bankadaki paraları arastırmadıklarından,bunun parası var diyebilirler.anneni sölemişsin de babanda mal var mı yada calısıyo mu?

ya tabi arabanın senin üstünde olması dikkat ceker.cünkü bankadaki paraları arastırmadıklarından,bunun parası var diyebilirler.anneni sölemişsin de babanda mal var mı yada calısıyo mu?

Babam hayatta değil , ben küçükken vefat etti bizede hiç bir şey kalmadı, kısaca tek çöpümüz var o da gasp edilen arabamız hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…