tek kelimeyle twist .başka konuda aynen yazdıklarım ...
ağırlığı var,hatta çoğu kişiye hantal bir araba.ama ben bu arabanın peşinden koştum resmen daha doğuma 5 ay varken aldım.rüzgarın yönüne göre değiştirebilmen muhteşem bir özellik bana göre.arka şişme tekerler tam bizim yollara göre.anakucağı aparatının çıkması bebek içinde uyurken ,arabaya veya eve girişinde bebeği uyandırmıyorsun.ağırlık var,ama baston puşetlerle karşılaştırınca.alt kısmı biraz fazla yer kaplıyor.ama sağlamlık önemli bnece .ben alırken en az 3,5 seneyi gözden çıkardım çünkü.antalya da minibüs ve otobüslere binmem zor olmadı.diğerleri gibi ya çocuğu içinden çıkarmam gerekliydi,yada koca arabayı sığdırmaya çalış.hop katla,tak koluna bin arabaya.tek başına zor olabiliyor belki ama ,ianan insanlarda çok yardımcı.ben kucağıma ,yada yanıma altım anakucağı kısmını hep.hatta uçakta bile içinden çıkmadan yan koltuğa paşa paşa kurulduk.benim cnm bir üst modelinde rlx te kaldı sebebi sadece anakucağında olan örtüsü :)))onada çözüm buldum.rahatım yani,karmakarışık anlattım galiba.sormak istediklerin olursa seve seve cevaplarım.
he bide geçen gün benzinciye çektik arabamızı ,lastiklerimize hava bastık.bu da işin eğlenceli tarafı :)))