Bebek Beslenmesi kraft sterilizatör

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zeytingxoxzlxuxm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
190
0
96
42
Diğer
mrb arkadaşlar kraftın ikili sterilizatörünü aldım. dün denedim aklıma bişey takıldı. sterilizasyon sonunda sizin cihazınızda buhar şeklinde yoğun su kalıyor mu? yoksa kuru mu oluyor?

bizde kraftınkini kullanıyoruz ben 6 aydır kullanıyorum dediğin gibi oluyor normal ancak her kullanımdan sonra içindeki kalan suyu dökmen gerekiyor

arkadaşlar merhabaa..

eşim yurtdışına görev için gittiğinde bebek için birsürü eşya almış.bitaneside Philips AVENT Mikrodalga Buhar Sterilizatörü....ama bizim malesef mikrodalga fırınımız yok

şimdi bunun için mikrodalgafırın almakta çok mantılı olmıcak..bende internet üzerinden satmaya karar verdim..türkiye fiyatından oldukça ucuza almış ve bende almış olduğu fiyata satıcam...ben nette biraz araştırdım..türkiyede 90-100 lira civarında...bizde 60 liraya satıcaz..o fiyata almış çünkü..sahibinden.com a koymayı düşünüyorum..ilgilenen arkadaşlar olursa ilan linkini yayınlarım bakabilirsiniz..ürünü philipsin sitesndende inceleyebilirsiniz..

bu philipsin sitesi..bendeki üründe bu ürünün aynısı:
SCF271/20 Philips AVENT Mikrodalga Buharlı Sterilizatör SCF271/20 - Philips Support

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…