Bebek İkinci El Kraft park yatak PR001 (babyjeam yatak) 200 tl..

zoramaguzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
395
122
123
34
Merhaba. .kızım 1-2 sefer zor yattı yepyeni kaldı. .Bir kenara koymaktansa satıp değerlendirmeyi düşünüyorum ve yatağınida vericem. .Kraft pr001 park Yatak ve babyjeam marka yatak 200 tl..

Almayi düşünen arkadaşlar ben istanbul fatih civarında oturuyorum bu civarda olursa kapıya teslim ederim ama uzak olursa kargo size ait. .bide ben ekleyemedim numarasini girip bakarsaniz detaylari görürsünüz netten alt açma katı, dönencesi, ara kat, sallanma özelliği hepsi var. .ekstra olarak yatağı almıştık babyjeam marka onuda vericem fiyata dahil..kızlarım iki tane o yüzden ranza alicagim için satıyorum. .sıfır gibi alana da faydam olsun diye. .

Merhaba. .kızım 1-2 sefer zor yattı yepyeni kaldı. .Bir kenara koymaktansa satıp değerlendirmeyi düşünüyorum ve yatağınida vericem. .Kraft pr001 park Yatak ve babyjeam marka yatak 200 tl..
Kızınız neden yatmadı acaba özel değilse? Biz de şimdiden düşünmeye başladık yatak işini. Oda yapsak kullanır mıyız, ikea tarzı karyola mı alıp yatak odamıza koysak yoksa ilk etapta daha küçük beşik gibi bi şey mi alsak... Tecrübesiz de olduğumuzdan düşünüp duruyoruz park yatak görsel olarak bana çirkin geliyor ama çok talep görüyor anlayamadık sebebini. Siz neden park yatak aldınız neden yatmadı acaba kızınız?

Valla cnm park yatak kullanışlı diye tercih ediliyor. .kademeleri var büyüdükçe aşağı indirmek için. .benim küçük cadı yanıma alıştı o yüzden yatmadi malesef. .Küçük ken karyola güvenli olmuyor bence büyüdükçe karyola daha lazım oluyor. .iki kızım var ranza alicam şimdi ben. .arkadaş es dost hep park Yatak aldı, bencede iyi ama hiç yanına alıştırma yoksa oda da yapsan yatmiyor:--( hayirli olsun bebisin

Sağolun hem cevabınız hem güzel dilekleriniz için. Sizin kızları da allah bağışlasın güzel günlerini göstersin inşallah. Benim bi genç odam var onu elden çıkarmayı düşünüyordum bebek odası yapmak için ama kafam karışık açıkçası oda yapsam kullanır mıyız diye düşünmeye başladım şimdilerde. Bakalım zaman ne gösterir hayırlı satışlar size

Amin cnm..Teşekkürler

ben alabilirim istanbuldayım foto koyabilir misin başka
birde yatağı uyku seti kenar koruma falan hepsi var mı ben daha yeni başladım alışverişe de hiçbirşey almadım

ben alabilirim istanbuldayım foto koyabilir misin başka
birde yatağı uyku seti kenar koruma falan hepsi var mı ben daha yeni başladım alışverişe de hiçbirşey almadım

Uyku Seti yok..yeni resim çekip eklerim birazdan. .koruma derken?? orjinal Kraft zaten içinde olan herseyi vericem yanii dönence-alt açma katı fln..Ayrıca da ekstra yatak alınıyor bebis yatsın diye, ben babyjeam marka almıştım onuda fiyata dahil kılıfı ile vericem. .Yani bir çarşaf serip yatiriyorsun bebeği. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…