- 25 Şubat 2014
- 395
- 122
- 123
- 34
- Konu Sahibi zoramaguzel
-
Foto varmı acaba?Merhaba. .kızım 1-2 sefer zor yattı yepyeni kaldı. .Bir kenara koymaktansa satıp değerlendirmeyi düşünüyorum ve yatağınida vericem. .Kraft pr001 park Yatak ve babyjeam marka yatak 200 tl..
Tamam canımFoto varmı acaba?
Bende begendim istanbuldaym aslında ama rengi pembe. Benim oglum olcak ins yoksa bende kacırmazdımValla kargosu gozumu korkuttu. Agir sonuçta. .istanbulda olsam kacirmazdim bunu
Bende begendim istanbuldaym aslında ama rengi pembe. Benim oglum olcak ins yoksa bende kacırmazdım
Valla kargosu gozumu korkuttu. Agir sonuçta. .istanbulda olsam kacirmazdim bunu
Kızınız neden yatmadı acaba özel değilse? Biz de şimdiden düşünmeye başladık yatak işini. Oda yapsak kullanır mıyız, ikea tarzı karyola mı alıp yatak odamıza koysak yoksa ilk etapta daha küçük beşik gibi bi şey mi alsak... Tecrübesiz de olduğumuzdan düşünüp duruyoruz park yatak görsel olarak bana çirkin geliyor ama çok talep görüyor anlayamadık sebebini. Siz neden park yatak aldınız neden yatmadı acaba kızınız?Merhaba. .kızım 1-2 sefer zor yattı yepyeni kaldı. .Bir kenara koymaktansa satıp değerlendirmeyi düşünüyorum ve yatağınida vericem. .Kraft pr001 park Yatak ve babyjeam marka yatak 200 tl..
Kızınız neden yatmadı acaba özel değilse? Biz de şimdiden düşünmeye başladık yatak işini. Oda yapsak kullanır mıyız, ikea tarzı karyola mı alıp yatak odamıza koysak yoksa ilk etapta daha küçük beşik gibi bi şey mi alsak... Tecrübesiz de olduğumuzdan düşünüp duruyoruz park yatak görsel olarak bana çirkin geliyor ama çok talep görüyor anlayamadık sebebini. Siz neden park yatak aldınız neden yatmadı acaba kızınız?
Valla cnm park yatak kullanışlı diye tercih ediliyor. .kademeleri var büyüdükçe aşağı indirmek için. .benim küçük cadı yanıma alıştı o yüzden yatmadi malesef. .Küçük ken karyola güvenli olmuyor bence büyüdükçe karyola daha lazım oluyor. .iki kızım var ranza alicam şimdi ben. .arkadaş es dost hep park Yatak aldı, bencede iyi ama hiç yanına alıştırma yoksa oda da yapsan yatmiyor:--( hayirli olsun bebisin
Sağolun hem cevabınız hem güzel dilekleriniz için. Sizin kızları da allah bağışlasın güzel günlerini göstersin inşallah. Benim bi genç odam var onu elden çıkarmayı düşünüyordum bebek odası yapmak için ama kafam karışık açıkçası oda yapsam kullanır mıyız diye düşünmeye başladım şimdilerde. Bakalım zaman ne gösterir hayırlı satışlar size
ben alabilirim istanbuldayım foto koyabilir misin başka
birde yatağı uyku seti kenar koruma falan hepsi var mı ben daha yeni başladım alışverişe de hiçbirşey almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?