• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kraft Monkey Bouncer Ana Kucağı (Titreşimli + Müzikli) olan var mı?

haksever

ZEYNEP ❤️ AYŞE SARE ❤️ ÖMER ALİ"NİN ANNESİ
Pro Üye
10 Nisan 2009
9.012
4.487
773
36
bu marka anakucagı veya aynı özelliklerde anakucagı olan var mı?

anakucagı satan yok mu?

Merhaba benim elimde var cok guzel bir urun severek kullandi kizim ama sonradan bumbo alinca ona ihtiyaç kalmadi herseyi tam hic bir leke veys arizasi yok. Cok temiz. Düşünürseniz 65 tl ye satiyorum ist beylikdüzündeyım

Merhaba,
Bizde titreşimli ve müzikli Brightstar marka ana kucağı mevcut. Başka bir marka anakucağımız daha olması nedeniyle pek kullanılmadı. Tertemiz pırıl pırıl, iki ya da üç kere ancak kullanılmıştır. Arzu ederseniz özelden mesaj atın lütfen fotoğraflarını çekip yollayım size.
Sevgiler..

Merhaba benim elimde var cok guzel bir urun severek kullandi kizim ama sonradan bumbo alinca ona ihtiyaç kalmadi herseyi tam hic bir leke veys arizasi yok. Cok temiz. Düşünürseniz 65 tl ye satiyorum ist beylikdüzündeyım

söylediğim markamı burdan bi arkadaş saattı 40 dedi 35e vercekti benden önce başkası yazmış bana kısmet olmadı eger 35e düşünürsen almak isterim resim koyarsan felan ne dersin kargoda olcak malum:31:

Henuz ikinci cocugum yok o kadara veremem o kadara satmaktansa saklamayi tercih ederim. Belki yine o kadara satan bi arkadas olur umarim en kisa surede bulursunuz :)))

Henuz ikinci cocugum yok o kadara veremem o kadara satmaktansa saklamayi tercih ederim. Belki yine o kadara satan bi arkadas olur umarim en kisa surede bulursunuz :)))

inşallah ya ben kullanayım sonra sana veririm dicem ama saçma olur dimi puff istiyorum :1: sen ikinciyi yapana kadarrr oo sen yine alırsın burdan aynı fiyatlara olmazmı yer kaplamasın :D kendimi düşünüyosam şirin olayım seni düşünüyorum:31::17:

tatlım ben o kadara satmayı düşünmüyorum:49: dilerim aynısından bulursun bebişin de seve seve kullanır:16::16::16:

iyi alışverişler:9::5:

Back