Bebek İkinci El Kraft marka satılık ikiz arabası

HaceR1984

мєLєкLєя&#1110
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
109
1
96
Denizli
merhaba benim gibi değerli ikiz anneleri...kraft marka hem yanyana hemde tandem arkaarkaya ikiz arabam var..artık kullanmıyoruz.temiz ve kullanışlıdır almak isteyenler olursa yardımcı olurum..

arkadaşlar arabalarımın fiyatını düşürdüm yanyana olan arabam 200 ytl arkaarkaya olanda 330 ytl..artık benim ihtiyacım yok..biri hediye birinide kendim almıştım..temiz ve az kullanıldı..ihtiyacınız varsa kaçırmayın derim..

$23.jpg $22.jpg resim yüklemeye çalıştım ama oldumu bakalım...

iyi kötü resim yüklemeyi becerdim arkadaşlar yönlerini çeviremedim artık kusura bakmayın :)))

ilanınızla ilgilenebilirim. resim koyabilir misiniz?

canım resimleri koydum gördün mü bilmiyorum..malesef msj sayım 100 olmadığı için özeline yazamıyorumm..benim cadılarımdan fırsat bulamıyorum.. burda hiçbişey paylaşamıyorumm..anca geç saatlerde giriyorumm..

yan yana olanı istiyorum ama 200 çok geldi:( 150 olur mu?

merhaba keşke yardımcı olabilseydim ancak en son fiyat 200 canım..zaten sıfırı 2 katından fazla..iki arabam olduğu için hep dönüşümlü kullandım..neredeyse sıfırdan farkı yok canım..iyi günler:))

yanyana olanı bende düşünebilirim ama 200 tl cok fazla birde ödeme konusu nasıl oluyor...

merhaba canım..malesef en son fiyat 200 tl..sıfırının fiyatına göre bu fiyat gayet iyi..sıfırdanda farkı yok zaten..ödeme banka hesabına oluyor..bu ilanım ikizanneleri sitesindede vardı..gonca anne olmadığım için kaldırıldı..ben sizle ordandanda görüştüm sanırım..güven meseleniz vardı..ama dedimya allahım öyle şeyler göstermesin öyle insanlardandan korusun diyorum..iyi günler:))

Back