Bebek Beslenmesi Kraft idol mama sandalyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

taltunel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
90
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar mama sandalyesi alacağım ama kraft'ın idol mama sandalyesini düşünüyorum tavsiye edermisiniz. kullanıpta memnun kalmayan varsa cevap yazabilirseniz sevinirim neden memnun değildiniz? bu hafta sonu almam lazım oğlum 5 aylık onun için uygun mudur? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

aslında bende chicco polly almayı düşünüyordum ama kraft daha uygun fiyatlı ve özellikleri hemen hemen aynı gibi. ama görüşün için teşekkürler :)

biz kullanıyoruz..memnunuz..biraz büyük gibi geldi başta,ama hepsi öyle sanırım..aldıktan sonra çok rahat ettik..temizliği de rahat..tavsiye ederim..

kesinlikle tavsiye ederim.bizde bebeğimiz 6 aylıkken aldık ama ancak 7-8 aylık olunca mama sandalyesinde yemeye başladı.ondan önce sandalye niyetine kullandık.temizliği kolay,evet biraz büyük ama çok kullanışlı bence

aslında chıcco polly yerine kraft idol daha iyi bence. Çünkü 4 tekerlekli olduğu için taşıması kolay ve tekerleklerin emniyet kilidi var. Ben kraft almayı düşünüyorum, ama dışarı çıkıp mağazaları gezmeye vaktim yok:( İnternetten sipariş versem sakıncalı olur mu acaba, güvenilir midir bilmiyorum. Siz nereden alacaksınız?

Merhaba Zgcn bende internetten araştırdım Aktifbebek.com da indirime girmiş 149 tl burası mekan olarak bize çok yakın olduğu için gidip oradan alağım ben. Burası libadiye caddesinde yani almadan bide göreyim istiyorum internette bütün özelliklerini inceledim ve hoşuma gitti fiyat olarakta iyi gibi bide gözle görüp tam olarak karşılaştırmamı yapıp haftasonu alacağım inşallah alınca buradan yazarım

aslında chıcco polly yerine kraft idol daha iyi bence. Çünkü 4 tekerlekli olduğu için taşıması kolay ve tekerleklerin emniyet kilidi var. Ben kraft almayı düşünüyorum, ama dışarı çıkıp mağazaları gezmeye vaktim yok:( İnternetten sipariş versem sakıncalı olur mu acaba, güvenilir midir bilmiyorum. Siz nereden alacaksınız?

Kraftın başka bir ürününü (Araba) aldık internetten sorunsuz geldi de biraz geç geldi. Alışveriş sitesiyle alakalı. Güvenilir bir site seçmek önemli. Alışveriş siteleri çok güzel paketliyorlar merak etme bir sorun çıkmaz.

bencede idol mama nın polly mamadan tek farkı bacak arası plastik paratının sabit olması .polly mama da bu aparat tepsiyle sökülebiliyor.
internetten alıcaksan. avantajlı ürünlerden al derim hem 10 taksit hemde kargo ücreetsiz.ve idol de kapmanya var 169 tl.

Merhaba arkadaşlar mama sandalyesi alacağım ama kraft'ın idol mama sandalyesini düşünüyorum tavsiye edermisiniz. kullanıpta memnun kalmayan varsa cevap yazabilirseniz sevinirim neden memnun değildiniz? bu hafta sonu almam lazım oğlum 5 aylık onun için uygun mudur? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

ben merak ettim aldınmı acaba ben aldım bence kaliteli ve ucuz

merhaba

Bana kraft idol'ün içi biraz dar geldi 2-3 yaşında nasıl sığıcak oraya dedim eşime bilmiyorum kafam karıştı uzun süre kullanan birine sormak lazım,sizin fikriniz nedir?

Kraft İdol Mama Sandalyesini :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X