Bebek İkinci El kraft horn travel sistem bebek arabasi satiyorum!

ozellikle bebek arabası tarzı urunler 1 gün dahi kullanılmış olsada fiyatları dusuyor .burdan kazancınız etkilemek istemem ama ben farklı sitelerde 2. el urunleri daha uygun goruyorum.Sıfırı 700 olabilir bilemiyorum ama 2. el anlamında bana yuksek geldi.300 un altında bi rakam olmalı sanki.

Normal arabadan bahsetmiyoruz travel sistem bilmem dikkat ettiniz mi.....

Açıklamanız için çook teşekkür ederim...ürün ve fiyat gayet iyi bence + ürünü gelip görüp almanızı isterim demenizde ürünün ne kadar temiz olduğunun göstergesi zaten...fotoğraftanda belli temiz olduğu, çift yönlü olsaydı inanın hiç kaçırmazdım, sanırım bizim için önemli ama başka almak isteyen arkadaşlar varsa bence hiç düşünmesinler ürün güvenilir ve fiyat gayet iyi bence...İyi akşamlar umarım başka bir alışverişte karşılaşırız ;)

L
Açıklamanız için çook teşekkür ederim...ürün ve fiyat gayet iyi bence + ürünü gelip görüp almanızı isterim demenizde ürünün ne kadar temiz olduğunun göstergesi zaten...fotoğraftanda belli temiz olduğu, çift yönlü olsaydı inanın hiç kaçırmazdım, sanırım bizim için önemli ama başka almak isteyen arkadaşlar varsa bence hiç düşünmesinler ürün güvenilir ve fiyat gayet iyi bence...İyi akşamlar umarım başka bir alışverişte karşılaşırız ;)

;))) hayirli dogumlar ;)

Ana kucagi hem bebek arabasinin uzerine hemde bebek arabasinin kilifi cikartilip monte edilebiliyor sonra ana kucagini Elinize alip saşesini kapatabilirsiniz

Eşim akşam 5-6 gibi işten gelince ona da göstericem bu tam benim istediğim model bu arada adaşmışız memnun oldum:) rengi kahve mi siyah mı tam anlayamadım tlfndan bakıyorum da bebişimizin cinsiyeti tam belli değil de göstermiyor kerata

Eşim akşam 5-6 gibi işten gelince ona da göstericem bu tam benim istediğim model bu arada adaşmışız memnun oldum:) rengi kahve mi siyah mı tam anlayamadım tlfndan bakıyorum da bebişimizin cinsiyeti tam belli değil de göstermiyor kerata

Arabamizin rengi siyah kizada erkege de uygun. Bende cok memnun oldum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ;)

Back