Bebek İkinci El kraft horn travel sistem bebek arabasi satiyorum!

resum1453

EMİR KAYRAMMM
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
563
0
46
İstanbul
Siyah renkli kraft bebek arabamı ve monte edilebilen ana kucağını satıyorum garantilidir 9 ay kullanılmıştır....

KESINLIKLE KIRIK DOKUK HATTA CIZIK BILE YOK DIYEBILIRIM ELDEN ALMA IMKANIN VARSA GELIP INCELEYEIBILIRSINIZ
Fiyatı makul zaten ikili fiyatı garantisi hala devam ediyor ve yagmurlugunu da vereceğim

$PicsArt_1361734574884-2.jpg $PicsArt_1361734574884-2.jpg $PicsArt_1361734574884-2.jpg

ciddi alıcıyım ancak yanlış anlaşılmayacağımı umarak eminim o fiyat eder lakin benim durumum için biraz fazla madden sıkıntılı bi dönemdeyiz o açıdan bi daha düşünür müsünüz acaba bu son fiyat mı

ciddi alıcıyım ancak yanlış anlaşılmayacağımı umarak eminim o fiyat eder lakin benim durumum için biraz fazla madden sıkıntılı bi dönemdeyiz o açıdan bi daha düşünür müsünüz acaba bu son fiyat mı

Yani hem ana kucagi hem arabasi komple yagmurlugu cok uygun fiyat nerede oturuyorsunuz illa ki gelip görüp içinize sinsin isterim çünkü hiçbir hasarı yoktur kılıfını tekerleklerini yikayıp öyle vereceğim hala garantisi vardır ben 700 tl ye almıştım hala piyasa fiyatı bu civarlarda

dediğiniz gibidir eminim ama dediğim gibi madden durumum sıkışık o yüzden sordum eğer son fiyat buysa ben daha fazla meşgul etmeyeyim sizi

Son fiyat 325......

Merhaba; ürün ilgimizi çekti, satıldı mı acaba? Araba çift yönlü mü ? ve satma nedeniniz nedir ? Bizim ilk bebeğimiz bu yüzden pek bilgimiz yok araba, beşik vs. vs. hakkında...yani çift yönlü olması ve 0-36 ay olması gerekiyomuş edindiğimiz bilgilere göre.biz alındı mı uzun süre kullanılsın ve kısmet olursa 2. çocuğa da kalsın istiyoruz, ürün çok temiz duruyo fotolardan ama sorularımıza cvp alabilirsek ve bize de uygun gelirse özellikleri anlaşabiliriz... bir de tam olarak ürünün bir kodu ve tam adı var mı netten araştırma yaparım en azından.. iyi günler.

Merhabalar. Arabimizin modeli kraft horn travel sistem diye geciyor. Daha once de burda yazdigim gibi arabamin gelip elden alinip icinize sinmesini isterim. Alirken bende cift yonlu dusundum ama cift yonlulerin baska ozellikleri bize uymadi ama ana kucagi yuzu size donuk olacak sekilde monte ediliyor 1 yasina kadar kullaniliyo dedi saticilar ama 6 ay ancak kullandik cunku daha sonra sigmadi ve diger parcalari taktik araba travel sistem olmasaydi elbet cift yonlu dusunulurdu ama ana kucagi sizi cok rhatlatiyo eline al arabaya bin disarida yanindaki masaya koy evdede ona koyup mutfaktaki islerimi hallediyordum vs ayrica araba 4 yasina kadar kullaniliyo rahat bir araba ici dar degil arabamiz temiz herhangi bir hasari yoktur ayrica parcalari yikanip tearslim edilecektir. Tekerlekleri 365 derece donyo surusu rahat engebeli yollarda birebir. Benim tek satis nedenim surekli ucak seyahati yapmam arabayi ucak kapisinda gorevliye teslim ediyoruz bagaja vermek icin cunku arabayi iki elimle kapatmak icin oglumu gorevliye vermek zorunda kaliyorum. O yuzden tek elimle seyahat ederken zorlanmayacagim birsey alacagim. Umarim yardimci olmusumdur :)

ozellikle bebek arabası tarzı urunler 1 gün dahi kullanılmış olsada fiyatları dusuyor .burdan kazancınız etkilemek istemem ama ben farklı sitelerde 2. el urunleri daha uygun goruyorum.Sıfırı 700 olabilir bilemiyorum ama 2. el anlamında bana yuksek geldi.300 un altında bi rakam olmalı sanki.

Son düzenleme:
Back