• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kraft dondy sallanan beşik

arkadaslar elimde kraft dondy mama sandalyesi var ankarada oturuyorum 2011 kasımda aldım garantisi devam ediyor.4 ay kullandım şimdi kızım sallanmadan uyuduğu ve yemeğini sandalyede otururarak yediği için satmak istiyorum.krem rengi oldğu için hem kız hem erkek bebekler için uygun.sıfıra yakın olduğu için 300 tl fiyatı ilgilenenler bana ulaşabilir.

pembe renk az kullanılmış kızım büyüdü hediye mama sandalyesi geldiği için satıyorum 1 yıl daha garantisi devam edicek sıfır gibi diyebilirim.türkiyenin her yerine gönderebilirim.
 
SATILMIŞTIR....güzel günlerde kullansınlar..Hayırlı işlere vesile olsun inş..
 
$IMAG0001.webp$IMAG0003.webp$IMAG0004.webp
 
ben cıddı alıcıyım dogumuma 1 ay kaldı satan arkadaslar varsa konusalım

merhaba bende Kraft dondy extra var çok memnun kaldım şuan oğlum büyüdü ve kullanmıyorum temiz kullandık.mama sandalyesi özelliğini hiç kullanmadım çünkü oğluma hediye olarak mama sandalyesi geldi onu kullandım eğer alıcı iseniz aysundogan90@hotmail.com adresinden iletişime geçebilriz
 
selam arkadaslar beım ıkı tane dondiye ıhtıyacım varrrrr elınde olanlar mesaj atabılırler

merhaba benim elimde Kraft dondy extra var Kraft dondynin bir üst modeli piyasa fiyatı 529 tl temiz kullanıldı mama sandalyesi özelliği hiç kullanılmadı eğer düşünürseniz aysundogan90@hotmail.com adresinden iletişime geçebilriz
 
pembe renk az kullanılmış kızım büyüdü hediye mama sandalyesi geldiği için satıyorum 1 yıl daha garantisi devam edicek sıfır gibi diyebilirim.türkiyenin her yerine gönderebilirim.

merhaba
dondy hala elinizde mi
kaç kiloya kadar sallanma özelliğini kullanabildiniz
fiyat olarak ne istiyorsunuz
ben ankaradayım siz neredesiniz
teşekkürler
 
Back