Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar ben yazdıklarınızı görmedim uzunca bir süredir incelememiştim ..özelden mesaj gelince ilgilendim ..mavi renk koltuğumu kutusuna koyup kaldırdım elimde duruyor..ilgilenmek isterseniz buradayım ..
Arkadaslar ben yazdıklarınızı görmedim uzunca bir süredir incelememiştim ..özelden mesaj gelince ilgilendim ..mavi renk koltuğumu kutusuna koyup kaldırdım elimde duruyor..ilgilenmek isterseniz buradayım ..
Satılmadı,kutusunda duruyor..
Arkadasim o sitenin stoklarında varsa kaçırma al derim..şunu belirteyim ben sattığım hiç bir ürünün 1 lirasını cebime atmadım..başka amaçlar için bu ise giriştim ..istedigim fiyata satmam bu sebepten iyi olacak..alan alır,almayan almaz..bir müddet daha tutarım cocuğum olursa bana kalır olmadı ihtiyacı olan bir arkadasıma hediye ederim...ayrıca sunu tekrar belirteyim ki ikinci elde elimdeki kadar temiz ürün az vardır eminim bundan..en ufak bir kusuru yok tertemiz kutusu bile orjinal :)..yemin ederim bir tanidigim bilinen bir siteden 250 liraya ikinci el aldı bu üründen..ürün bozuk geldi..burada uygun fiyata veren arkadaslar oldu..istediğin fiyata tekrar denk gelebilir..saglikla buyut yavrunu..iyi kal..Kraft Dondy Beşik ve Mama Sandalyesi , Kraft , Mama Sandalyesi hellobaby.com.tr linke tıklarsanız sıfırlarının ne kadar olduğunu açıkça görebilirsiniz..
en son ne kadara bırakıyorsunuz?
Arkadasim o sitenin stoklarında varsa kaçırma al derim..şunu belirteyim ben sattığım hiç bir ürünün 1 lirasını cebime atmadım..başka amaçlar için bu ise giriştim ..istedigim fiyata satmam bu sebepten iyi olacak..alan alır,almayan almaz..bir müddet daha tutarım cocuğum olursa bana kalır olmadı ihtiyacı olan bir arkadasıma hediye ederim...ayrıca sunu tekrar belirteyim ki ikinci elde elimdeki kadar temiz ürün az vardır eminim bundan..en ufak bir kusuru yok tertemiz kutusu bile orjinal :)..yemin ederim bir tanidigim bilinen bir siteden 250 liraya ikinci el aldı bu üründen..ürün bozuk geldi..burada uygun fiyata veren arkadaslar oldu..istediğin fiyata tekrar denk gelebilir..saglikla buyut yavrunu..iyi kal..
Guzel Konya'ma göndermeyi çok isterim..Konya'da nerede oturuyosun canım?Arkadaşlar ben konyadayım ve sallanan beşik arıyorum dondy olması tercihimdir. Yok mu bana satabilecek biri?
Saglikla yeğeninize kavuşursunuz ins..elimde mavi renk olanı duruyor..özelden bana telefonunuzu verirseniz irtibat kurabiliriz..gelip inceleyebilirsiniz..İyi kalın..merhabalar,
kardeşimin 11 aylık bir kızı var fakat tekrar hamile kalımış. yeni bebek mart sonunda doğacak inşallah:) tahmin edersiniz kardeşim 11 aylık kızını artık kucakta ya da ayakta sallıyamıyor du nedenle dondi alıop şimdi kızına, sonra da yenidoğacak oğluna kullanmak istiyor. Kendisi karamürselde yaşıyor. telefon ya da adres vermeniz durumunda en kısa sürede gelip görmek isteriz. mavisi elinizdeyse süper olur... cevabınızı bekliyoruz , teşekkürler