• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kraft dondy sallanan beşik

Arkadaslar ben yazdıklarınızı görmedim uzunca bir süredir incelememiştim ..özelden mesaj gelince ilgilendim ..mavi renk koltuğumu kutusuna koyup kaldırdım elimde duruyor..ilgilenmek isterseniz buradayım ..

arkadaslar sahibinden gördüm 220 tl hatda pazarlık payıda var bu neymiş böyle çok pahalı sanki yatak alinıyor ben ilk kez gördüm

Arkadaslar ben yazdıklarınızı görmedim uzunca bir süredir incelememiştim ..özelden mesaj gelince ilgilendim ..mavi renk koltuğumu kutusuna koyup kaldırdım elimde duruyor..ilgilenmek isterseniz buradayım ..

bende mavi renk temiz bir dondy arıyorum. fakat sunduğunuz fiyat fazla,zaten fiyatlar düştü sıfırları 379 liradan satılıyor 2.ele bu kadar veremem açıkçası..elinizde ise hala ve fiyat konusunda uzlaşırsak ben alabilirim..

Kraft Dondy Beşik ve Mama Sandalyesi , Kraft , Mama Sandalyesi hellobaby.com.tr linke tıklarsanız sıfırlarının ne kadar olduğunu açıkça görebilirsiniz..
en son ne kadara bırakıyorsunuz?
Arkadasim o sitenin stoklarında varsa kaçırma al derim..şunu belirteyim ben sattığım hiç bir ürünün 1 lirasını cebime atmadım..başka amaçlar için bu ise giriştim ..istedigim fiyata satmam bu sebepten iyi olacak..alan alır,almayan almaz..bir müddet daha tutarım cocuğum olursa bana kalır olmadı ihtiyacı olan bir arkadasıma hediye ederim...ayrıca sunu tekrar belirteyim ki ikinci elde elimdeki kadar temiz ürün az vardır eminim bundan..en ufak bir kusuru yok tertemiz kutusu bile orjinal :)..yemin ederim bir tanidigim bilinen bir siteden 250 liraya ikinci el aldı bu üründen..ürün bozuk geldi..burada uygun fiyata veren arkadaslar oldu..istediğin fiyata tekrar denk gelebilir..saglikla buyut yavrunu..iyi kal..

Arkadasim o sitenin stoklarında varsa kaçırma al derim..şunu belirteyim ben sattığım hiç bir ürünün 1 lirasını cebime atmadım..başka amaçlar için bu ise giriştim ..istedigim fiyata satmam bu sebepten iyi olacak..alan alır,almayan almaz..bir müddet daha tutarım cocuğum olursa bana kalır olmadı ihtiyacı olan bir arkadasıma hediye ederim...ayrıca sunu tekrar belirteyim ki ikinci elde elimdeki kadar temiz ürün az vardır eminim bundan..en ufak bir kusuru yok tertemiz kutusu bile orjinal :)..yemin ederim bir tanidigim bilinen bir siteden 250 liraya ikinci el aldı bu üründen..ürün bozuk geldi..burada uygun fiyata veren arkadaslar oldu..istediğin fiyata tekrar denk gelebilir..saglikla buyut yavrunu..iyi kal..

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..

Arkadaşlar ben konyadayım ve sallanan beşik arıyorum dondy olması tercihimdir. Yok mu bana satabilecek biri?

merhabalar,
kardeşimin 11 aylık bir kızı var fakat tekrar hamile kalımış. yeni bebek mart sonunda doğacak inşallah:) tahmin edersiniz kardeşim 11 aylık kızını artık kucakta ya da ayakta sallıyamıyor du nedenle dondi alıop şimdi kızına, sonra da yenidoğacak oğluna kullanmak istiyor. Kendisi karamürselde yaşıyor. telefon ya da adres vermeniz durumunda en kısa sürede gelip görmek isteriz. mavisi elinizdeyse süper olur... cevabınızı bekliyoruz , teşekkürler

merhabalar,
kardeşimin 11 aylık bir kızı var fakat tekrar hamile kalımış. yeni bebek mart sonunda doğacak inşallah:) tahmin edersiniz kardeşim 11 aylık kızını artık kucakta ya da ayakta sallıyamıyor du nedenle dondi alıop şimdi kızına, sonra da yenidoğacak oğluna kullanmak istiyor. Kendisi karamürselde yaşıyor. telefon ya da adres vermeniz durumunda en kısa sürede gelip görmek isteriz. mavisi elinizdeyse süper olur... cevabınızı bekliyoruz , teşekkürler
Saglikla yeğeninize kavuşursunuz ins..elimde mavi renk olanı duruyor..özelden bana telefonunuzu verirseniz irtibat kurabiliriz..gelip inceleyebilirsiniz..İyi kalın..

Merhaba,

Ben de bir dondy arıyorum. Pembe renk hariç ne renk varsa olabilir. Ancak ben İstanbul'da yaşıyorum. Satan kişinin de İstanbul'da olması gerekiyor ki gidip bakabilelim. Satan birileri varsa, haber verebilirse çok sevinirim.

arkadaslar elimde kraft dondy mama sandalyesi var ankarada oturuyorum 2011 kasımda aldım garantisi devam ediyor.4 ay kullandım şimdi kızım sallanmadan uyuduğu ve yemeğini sandalyede otururarak yediği için satmak istiyorum.krem rengi oldğu için hem kız hem erkek bebekler için uygun.sıfıra yakın olduğu için 300 tl fiyatı ilgilenenler bana ulaşabilir.

Son düzenleme:
iyi günler mavi renkte tüm aksamları çalışan kraft dondy beşik almak istiyorum satmak isteyen arkadaşlarla irtibata geçelim

Back