Ortak bir yönümüz varmış.İkiz annesi olmanın ayrıcalığı ve zorluğunu sende biliyorsun.Zorluklara rağmen şanslı oldugumuzu düşünüyorum.İki tane daha arkadas var irtibatta oldugum .Özelden yazisalim.Önerdiğin fiyatada bana uyar diyorum:)Arkadasimin ikizleri olacak ve bu koltuklardan istiyor.Eğer ikisinide verirsiniz bir tanesine 300 lira veririm.Özelden telefonunuzu verirmisiniz ciddi aliciyim.Teşekkürler..Bu arada benimde ikizlerim var:)
Mesajini gördüm canım.Yazacagim sana.Öncelikle senden benim adımı silmeni istiyorum.Adımı paylaşmıyorum kulüpteiyi akşamlar merve. mesajımı aldın mı
Gercekten ikiz annesi olmak hem çok zor hem çok güzel.İstanbul'un neresindesin?Ben en kısa zamanda gelirim.öptümOrtak bir yönümüz varmış.İkiz annesi olmanın ayrıcalığı ve zorluğunu sende biliyorsun.Zorluklara rağmen şanslı oldugumuzu düşünüyorum.İki tane daha arkadas var irtibatta oldugum .Özelden yazisalim.Önerdiğin fiyatada bana uyar diyorum:)
Merhaba satmak istediğiniz ürünü bende almak istiyorum hatta az önce bununla ilgili konu açtım.benim kızım 3 buçuk aylık sürekli gezmek sallanmak istiyor.bu ürün daha uzun süre kullanılamıyor mu sakıncası var mı.malum bacaklar dayanmıyor sallamaya.çok istiyorum almayı ancak sıfır fiyatlar çok pahalı.sizinle görüşmek isterim.fiyatta en son ne dersiniz ve fotoğraf koyma imkanınız var mı.ben şimdiden teşekkür ederim.
Arkadasım ben urunun bir tanesini verdim.Eğer arzu edersen digerini gorebilirsin.Allah'a emanet ol:)Gercekten ikiz annesi olmak hem çok zor hem çok güzel.İstanbul'un neresindesin?Ben en kısa zamanda gelirim.öptüm
Motherandtwins ben koltuğun birini teslim ettim elimde mavi renk olanı kaldı.Arzu edersen onu veririm.Son kararın mi bu Kaswa ?Ben ikisini de almak istiyordum.Neden böyle oldu ki?Gecen yıl 250 liraya almıştı komşum ve çok yıpranmış bi koltuktu gelen.Ben senin koltukların çok temiz olmasına sebep almayı çok istedim.Hayırlısı olsun ne diyeyim.Şimdi anlaşılmış bi seye su katmak hoş olmayacak ama ben haber bekliyorum senden.
Motherandtwins ben koltuğun birini teslim ettim elimde mavi renk olanı kaldı.Arzu edersen onu veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?