• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kraft dondy sallanan beşik

kaswa

GÜLBEŞEKER
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
2.162
4
316
Diğer
Elimde bir pembe, birde mavi renk iki tane sallanan beşiğim var.Çok memnun kalarak 6 ay kullandım.Sonra cocuklarimi odalarina gecirdim.Bu urun sayesinde çocuklarim ayakta sallanmaya hiç alişmadi.Mama sandalyesi olarakta,5 kademeli koltuk olarakta kullanilabiliyor.Anneler icin kurtarici bir ürün.Sallanan besiklerim ilk gunku gibi tertemiz orjinal kutusunda duruyor.Hiç bir sorunlari yok.2 kati para vermenize hiç gerek yok.İstanbul'daki arkadaşlar gelip inceleyebilirler.Kutularina kaldirdiğim icin şu an resim yukleyemiyorum.İlgilenenlere resim atarim.Piyasa fiyatini inceleyenler bilir,ben fiyatlarini(tekini)275 lira olarak belirledim.Ürünü bu adresten inceleyebilirsiniz.Kraft Dondy Sallanan Beşik - Anne ve Bebek - joker.com.tr

Merhaba satmak istediğiniz ürünü bende almak istiyorum hatta az önce bununla ilgili konu açtım.benim kızım 3 buçuk aylık sürekli gezmek sallanmak istiyor.bu ürün daha uzun süre kullanılamıyor mu sakıncası var mı.malum bacaklar dayanmıyor sallamaya.çok istiyorum almayı ancak sıfır fiyatlar çok pahalı.sizinle görüşmek isterim.fiyatta en son ne dersiniz ve fotoğraf koyma imkanınız var mı.ben şimdiden teşekkür ederim.

Canım bu ürünü çok uzun bı süre kullanabilirsin.Üründe 3 yaşına kadar kullanılabilirliği belirtiliyor.Benim 6 ay kullanmamın sebebi;ben bu beşikleri yatak odama aldım ve doğduklarından itibaren yatak olarak kullandım.Benim çocuklarım çok hareketli çocuklar :nazar: o aylarında bile bu yataklar çalışırken birbirlerinin yataklarına geciyorlardı.Bende odalarına alıştırmak istedim.Mama sandalyesi olarakta kullanmadım çünkü asla koltukta oturmayan 2 zıp zıp tavşanım var.Belirttiğim gibi incelemek için gelip bakabilirsiniz.Tamamen sorunsuzlar.Kumandalarını bile kılıfından çıkarmamıştım.Resim konusunu özelden bı adresle paylasabiliriz.Fiyatta pazarlık düşünmüyorum.İnan fazlasını vermene hiç gerek yok.Yepyeniler.Ben teşekkür ederim canım...

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim canım.tamam ben sana mail adresimi versem oradan bana foto yollarsan bi bakayım eşime de gösterip size geri döneceğim.buraya yeni kayıt olduğum için özel mesaj atamıyorum.mail adres: isra_ozturk@hotmail.com.ürünü nasıl temin edebilirim kargoylamı yoksa gelip almamız mı gerekiyor.istanbulun neresinde oturuyorsunuz gelip görme şansımız var mı.gerçi foto ile de karar verilir görelim hayırlısı olsun.görüşmek üzere.birde siz hep gece mi giriyosunuz siteye ben gündüz bi türlü açık göremedim sizi.

ben sizinle görüşebilmek için bekliyorum.gündüzleri de bulunuyorum ben sitede eğer şimdi görüşemezsek rica etsem yarın gündüz öğlen hiç farketmez siz müsait olur musunuz sizinle konu hakkında görüşmek isterim.rabbim evlatlarınızı kötülüklerden korusun.hayırlı geceler

Arkadasimin ikizleri olacak ve bu koltuklardan istiyor.Eğer ikisinide verirsiniz bir tanesine 300 lira veririm.Özelden telefonunuzu verirmisiniz ciddi aliciyim.Teşekkürler..Bu arada benimde ikizlerim var:)

Arkadasimin ikizleri olacak ve bu koltuklardan istiyor.Eğer ikisinide verirsiniz bir tanesine 300 lira veririm.Özelden telefonunuzu verirmisiniz ciddi aliciyim.Teşekkürler..Bu arada benimde ikizlerim var:)
Ortak bir yönümüz varmış.İkiz annesi olmanın ayrıcalığı ve zorluğunu sende biliyorsun.Zorluklara rağmen şanslı oldugumuzu düşünüyorum.İki tane daha arkadas var irtibatta oldugum .Özelden yazisalim.Önerdiğin fiyatada bana uyar diyorum:)

Ortak bir yönümüz varmış.İkiz annesi olmanın ayrıcalığı ve zorluğunu sende biliyorsun.Zorluklara rağmen şanslı oldugumuzu düşünüyorum.İki tane daha arkadas var irtibatta oldugum .Özelden yazisalim.Önerdiğin fiyatada bana uyar diyorum:)
Gercekten ikiz annesi olmak hem çok zor hem çok güzel.İstanbul'un neresindesin?Ben en kısa zamanda gelirim.öptüm

Merhaba satmak istediğiniz ürünü bende almak istiyorum hatta az önce bununla ilgili konu açtım.benim kızım 3 buçuk aylık sürekli gezmek sallanmak istiyor.bu ürün daha uzun süre kullanılamıyor mu sakıncası var mı.malum bacaklar dayanmıyor sallamaya.çok istiyorum almayı ancak sıfır fiyatlar çok pahalı.sizinle görüşmek isterim.fiyatta en son ne dersiniz ve fotoğraf koyma imkanınız var mı.ben şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba kraft dondy mavi renk az kullanılmış ilgilenirsen yaz lütfen

:( Son kararın mi bu Kaswa ?Ben ikisini de almak istiyordum.Neden böyle oldu ki?Gecen yıl 250 liraya almıştı komşum ve çok yıpranmış bi koltuktu gelen.Ben senin koltukların çok temiz olmasına sebep almayı çok istedim.Hayırlısı olsun ne diyeyim.Şimdi anlaşılmış bi seye su katmak hoş olmayacak ama ben haber bekliyorum senden.:(

konyadan almak isteyen olur sa benim elimde mavi beyaz var ve çok az kullandık çünkü oğlum alışamadı isteyen arkadaşlara duyrulur
oldukça temiz ve hiç bir aksamında sorun yok fiyatta 250 tl

:( Son kararın mi bu Kaswa ?Ben ikisini de almak istiyordum.Neden böyle oldu ki?Gecen yıl 250 liraya almıştı komşum ve çok yıpranmış bi koltuktu gelen.Ben senin koltukların çok temiz olmasına sebep almayı çok istedim.Hayırlısı olsun ne diyeyim.Şimdi anlaşılmış bi seye su katmak hoş olmayacak ama ben haber bekliyorum senden.:(
Motherandtwins ben koltuğun birini teslim ettim elimde mavi renk olanı kaldı.Arzu edersen onu veririm.

Back