- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
bende satabilirim garantisi filan duruyorBu ürünü satmak isteyen var mı? Ben almayı düşünürüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende satabilirim garantisi filan duruyorBu ürünü satmak isteyen var mı? Ben almayı düşünürüm.
Merhaba ben de arıyorum kaça satıyorsunuz ben Ankaradayım?bende satabilirim garantisi filan duruyor
Merhaba.fiyatin ogrene bilir miyim.resmini de yuklerseniz sevinirim :)bende ankaradayım satmayı düşünüyorum.almak isteyenler bana ulaşabilir.
bende satabilirim garantisi filan duruyor
bende ankaradayım satmayı düşünüyorum.almak isteyenler bana ulaşabilir.
benimki duruyo bi kosede. esim foto larini cekince sahininden.com.a koyacaktim. calismaya basladigim icin vaktim olmadi. ilgilenirsen foto gondereyimAcaba ürünlerinizi sattınız mi?
Benimki de duruyorAcaba ürünlerinizi sattınız mi?
Resim yok şu an. Siz kaç düşünürsünüz? Ben yerine normal mama sandalyesi almak istiyorummehmetelif canim kaça satiyorsun resim var mi
Ben de satmayı düşünüyorum.İstanbul da yaşıyorum. 2 ay önce aldık ama oğluşum ısınamadı beşiğe,evim de küçük olduğu için elimde tutamak istemiyorum mama sandalyesi olarak. İlgilenen varsa mesaj atabilir. Fiyat 420 TL.
Beşiği bir süre önce sattım.Merhaba ürünü sattınız mı acaba? Eğer hala satılmadıysa talibim ürüne..
Anladım teşekkür ederim..Beşiği bir süre önce sattım.
Merhaba İstanbul'da oturuyorum Avrupa yakası Eyüp'te beşiği görebilme şansım varmı neden satıyorsunuzMerhaba bendede var 350 ye satiyorum istanbuldayim avrupa yakasinda elden teslim edilir
Cocuk buyuudu o yMerhaba İstanbul'da oturuyorum Avrupa yakası Eyüp'te beşiği görebilme şansım varmı neden satıyorsunuz
Tabi gorebilme sansiniz var yanliz elektronik aksaminda bi sorun oldu tamir ettiricem isteyene 100 tl duser oyle veririm isteyene tamir ettirir oyle satarimMerhaba İstanbul'da oturuyorum Avrupa yakası Eyüp'te beşiği görebilme şansım varmı neden satıyorsunuz