Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en son kim aldı memnun kaldımı ?
mama sandalyesi olarak alçak mı
ben de baştan beri normal beşik gibi doğumdan itibaren kullanmayı düşünüyorum
ama fikre ihtiyacım var
merhabalar.
aslında bebeğime sepet beşik arıyordum ama ilerde mama sandalyesine de ihtiyacı olacak.kraft dondy beşik&mama sandalyesini gördüm internetten ama kullanışlı mı değil mi merak ettim.beşik olarak belki iyi olur ama mama sandalyesi için biraz alçak gib geldi bana..kullanan varsa ürün hakkında bilgi verebilir mi.teşekkürler..
Ben ilgilenebilirim aslındakesinlikle tavsıye ederim herkese.hem klasık müzüğüde var saat ayarlamasıda veee uzaktan kumandasıı
yastıgımda duruyordu geceleri bebeğim ağlayınca kalkmadan calıştırıyordum gene uyuyordu..şimdide evde bekliyor.ilgilenen olursa satabilirimmm
kesinlikle tavsıye ederim herkese.hem klasık müzüğüde var saat ayarlamasıda veee uzaktan kumandasıı
yastıgımda duruyordu geceleri bebeğim ağlayınca kalkmadan calıştırıyordum gene uyuyordu..şimdide evde bekliyor.ilgilenen olursa satabilirimmm
Ben ilgilenebilirim aslında
Ne renk? ve fiyat olarak ne düşünüyosun![]()
en son kim aldı memnun kaldımı ?
mama sandalyesi olarak alçak mı
ben de baştan beri normal beşik gibi doğumdan itibaren kullanmayı düşünüyorum
ama fikre ihtiyacım var
Kızlar kaç aya kadar beşik olarak kullandınız?
Yatak odam çok dar, park yatak almayı düşünüyordum ama bu daha az yer kaplar gibi geldi. Hem ilerde mama sandalyesi olarak kullanma imkanımda var. Ama kaç ay yatabildi bebişleriniz onu merak ediyorum![]()
kesinlikle tavsıye ederim herkese.hem klasık müzüğüde var saat ayarlamasıda veee uzaktan kumandasıı
Merhaba kızlar banada bi arkadaşım bu beşiği vericek fakat merak ettiğim içindeki örtü ayrı satılıyor mu?