Bebek İkinci El Kraft bebek arabası,Fısher Price anakucağı,Chicco kanguru ve daha birçok bebek eşyası

sinemsu84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
499
1
116
40
İstanbul
Merhaba arkadaşlar:3:
1 yaşımızı geçtiğimiz için kullanamadığımız birçok tertemiz eşyamız var.İlgilenen olursa yardımcı olabilirim:34:

Kiz bebek icin 3-6 ay yazlik
6-9 ay kislik kiyafetleriniz ve oyuncak varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Chicco kanguru ile ilgili bilgi ve fiyat alabilir miyim?

Kiz bebek icin 3-6 ay yazlik
6-9 ay kislik kiyafetleriniz ve oyuncak varmi?

Oyuncaklarımızı şimdilik vermeyi düşünmüyoruz,ama kıyafetlerimiz var.İlk bebek olduğu için gereksiz fazla almışız öyle ki giydiremediklerimiz var :50:
Yalnız pazartesi yükleyebilirim onları(malum küçüldükleri için yıkayıp kaldırmıştım)Müsait olursanız bakarsınız:34:Görüşmek üzere..

ana kucağı fiyat ve foto lütfen.. tşkler

Chicco kanguru ile ilgili bilgi ve fiyat alabilir miyim?

Arkadaşlar ne yazık ki fotoğraf yükleyemiyorum,ekran hata veriyor:50:Başka nasıl yükleme yapabilirim biliyorsanız yardımcı olur musunuz lütfen?

Ana kucağı Luv U Zoo modeli,çok memnun kaldık biz netten daha detaylı bakabilirsiniz özelliklerine..Bütün öğlen uykularını onda uyudu kuzum,temizlik açısından 10 numara çok rahat söküp yıkayabilirsiniz biz tatile bile götürmüştük yer de kaplamıyor valizde vs :34:
Fiyatı da 50 TL

Chicco Soft&Dream model kangurumuz.Kırmızı beyaz renkli.
Ayar tokaları sayesinde bebeğin gelişimini takiben genişletilebilir
Sırta destek sağlayan gözenekli yapıda özel pedleri mevcuttur
Çıkartılıp takılabilir olan ve dışarıdan gelecek darbelere emecek özellikteki ek pedin bir yüzü kışın sıcak tutması için polardan, diğer yüzü ise yazın hava geçişini sağlamak için tülden yapılmıştır
Yandan ayarlanabilme özelliği sayesinde değişik yapılardaki vücutlara göre ayarlama yapılmasına ve büyümenin her evresinde kullanılabilirliği sağlar
Yatay pozisyon,Anneye dönük pozisyon, Dışa dönük pozisyon olarak üç farklı şekilde kullanılabilir
Elde yıkanabilir(netten alıntıdır)
Fiyatı da 50 TL

$IMG_1617.jpg
Oldu sanırım:34:

merhabalar 50 tl uygun fiyat ben almak istiyorum yalnız neredesiniz kargo ne kadar tutar acaba..katlanıyormu o? yoksa öylece mi gönderiliyor? eğer kargoda abartı çıkmazsa ben almak istiyorum..birde oyuncakları nasıl temiz hale getireceğim, örtü yıkanıyor demiştiniz ama?

İstanbul/Ümraniye deyim arkadaşım,kargo ücretlerini bilmiyorum ne yazık ki.Sen hangi şehirdesin?
Evet tamamıyla sökülüyor.Bebeğin yattığı bölümü sürekli yıkıyorum ben elde yıkama programında,renk bile atmadı.
Diğer oyuncaklı bölümüde çamaşır sulu bir bezle silip kuruttum hep,çünkü o bölüm müzikli,yıkama şansı yok.
Bu arada anakucağıda titreşimli ama ben ayağımla dokunup salladım hep..Yemek yerken falan büyük lüx şayet yalnız büyüteceksen bebeğini..
Umarım yardımcı olabilmişimdir..

Arkadaşlar bebek arabamız Kraft marka;
Hem araçta(oto koltuğu olarak),hem de dışarıda bebeğiniz uyurken sandalye yada masa üzerine koyabileceğiniz ana kucağı ve arabası şeklinde.
Kullanımı çok rahat hem de katlandığında çok az yer kaplıyor.Bütün parçaları tam ve tertemiz(yağmurluğu vs.) Yeni bir oto koltuğu aldığımız ve çok şükür 13 aylık olduğumuz için baston pusede geçiyoruz.
İstanbul içinde ki arkadaşlar gelip deneyebilirler isterlerse..

Arkadaşlar bebek arabamız Kraft marka;
Hem araçta(oto koltuğu olarak),hem de dışarıda bebeğiniz uyurken sandalye yada masa üzerine koyabileceğiniz ana kucağı ve arabası şeklinde.
Kullanımı çok rahat hem de katlandığında çok az yer kaplıyor.Bütün parçaları tam ve tertemiz(yağmurluğu vs.) Yeni bir oto koltuğu aldığımız ve çok şükür 13 aylık olduğumuz için baston pusede geçiyoruz.
İstanbul içinde ki arkadaşlar gelip deneyebilirler isterlerse..
Merhaba canım, bu ürün satılmadıysa ben de talibim. Elden de teslim alabilrim. Sultanbeyli de buluşabiliriiz isterseniz.

Back