kpssye calismaya baslamali miyim

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
448
Merhaba kizlar
Ben ogretmenlik 4 siniftayim ama bir yil uzadi okulum. Aslinda yarim donem sayilir . Bu donem staji alamiyorum. kpssye calismaya baslamali miyim simdiden yoksa erken mi daha karar veremedim. Calistiklarimi unutur muyum simdiden baslasam?

Başlayın hemen. Eğer uzayan bahar dönemi değilse. En kötü ihtimal şubat atamalarında şansınız olur.

Sınava girin puanınız olsun 4. Sınıflar da giriyor diye biliyorum

Seneye Şubat'ta okul bitince de atama için başvurursunuz

Bencede hemen başla calismaya ki sonra sikisma. Konular ne kadar erken biterse o kadar çok tekrar etme sansin olur ve denemeye soru çözmeye agirlik verirsin.

Sınava girin puanınız olsun 4. Sınıflar da giriyor diye biliyorum

Seneye Şubat'ta okul bitince de atama için başvurursunuz

sınava girin puanınız olsun derken banada aynısı söylendi ama henüz 3. sınıfım. ne tarz bir artısı oluyor ki bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz?:KK3:

Normal şartlarda okulun 2016 Haziran da bitecek mi yani hiç uzamasa

Eğer öyle ise belki arada atama olur elinde bulunsun sen okulu Şubat'ta bitirdin diyelim devlet de Mart'ta alım yaptı puanın olsa atanabilirsin aksi halde bir sene daha bekleyeceksin

Bir de deneyim kazan sınava girerek

Normal şartlarda okulun 2016 Haziran da bitecek mi yani hiç uzamasa

Eğer öyle ise belki arada atama olur elinde bulunsun sen okulu Şubat'ta bitirdin diyelim devlet de Mart'ta alım yaptı puanın olsa atanabilirsin aksi halde bir sene daha bekleyeceksin

Bir de deneyim kazan sınava girerek
çokk teşekkürler :)

X