Kpssmotivesayfam

Bana engel sadece benim...Rabbimden engel gelmezse bu KPSS defteri atanılarak kapatılacak.o kadar çok kişi konuştu ki atanmamam ile ilgili siz ben oldunuz mu siz beni yaşadiniz mi siz konuşmaya hatta salak yerine koyup gülmeye devam edin ben bu sınavı annem babam için kazanicam ve abim canım abim her seferinde bana inanıp arkamda duran abim seni de üzmek istemiyorum.kardesin kazanicak ve rabbimin izniyle atanirsam bilmiyorum konuşmaya gerek kalır mı ama ozguvenimle sarsicam siz gülenleri it ürür kervan yürürmüş.sen yürü Ayşem sen yürü kulağındaki ugultulari seni daha da güçlendirsin.

Canim yaparsın tabi imkansız değil insallah

İlk molami verdim kendime acimamaliyim sınava kadar çünkü kendime yaptığım en büyük guzellik bu olacak ders çalışmak için çekeceğim her uykusuz gece bana kaybettiğim yıllarımi geri vermesi icin adimlar olacak 4 saatim var ve öğrenme psikolojisi baya baya bir konu oku oku geç Ayşem yapicaksin kimseye inadından hırsından değil artık hak ettigine inandığın için.!!!

Ogrenme psikolojisi yarı yarıya bitti gibi evet düne kadar dizimi de izledim gezmemi de yaptım ama dur bu kadar yeter sinavdan sonra hepsine bakacak çoooook vaktin olacak Önce öncelikler benim öncem ailem ve onlar için başarmaliyim bir dağ köyu olsa bol bol yeşillikli teyzeler olsun beni sevip sayacak gozlemeler yapsak birlikte oturup tavşan kanı çayımızı içsek yanına bol muhabbet ile guzelliklerine bir guzellik de ben katsam minnak yavrucaklarim için elimden geleni yapsam

Tam yarısı bitti beynim yandı bu kadar bilgiyle devam etmicem yarın öğlene kadar kalan öğrenme psikolojisi öğleden sonra ise oyt bitirmek hedefimdir.

Oytyi bir hocadan dinleyecem rehberligi de hatta olcmeyi de bu ay bitene kadar her gün bir eğitim bitse en azından eğitim konularinin hepsi bitmiş olur onu bir cebe atalım daha gkgy alan var onlar Nisan'da artık kpssyi çok soru çözen kazanmaz taktiklerini bileceksin

Merhaba safransari, ben de isletme mezunuyum :) Sen 87 ile nasıl atanamadin ,özellikle istediğin bir yer mi vardı?
Merhabalar canim
Canim ben onlisanstan 87 aldım
Bölüm 43. Oldum
17 kişi alındı toplamda 2 senede bu yüzden atanamadim
Baktım onlisanstan bolumumden çok atama yok, ben de lisans işletmeye tamamladım
Bu sene lisans mezunu olarak gireceğim kpssye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…