Kpssmotivesayfam

Ne yazık ki bir konum kaldı öğrenmede ama programi bozmamak adına oyt ye çalışmaya başlıyorum aksam 10 a kadar 10 dan sonra öğrenmeden kalan konumu bitiricem inşallah:kahve:

Ogrenme psksi bitti.oyt baslardayim henüz bu son sansim bugün bunu daha iyi anladim..o kadar çok şey var ki konuşulacak diyorum yaa siz ben oldunuz mu ve bayansan değer görmek istiyorsan kesinlikle ayakların üzerinde duracaksın.yarin oyt sınıf yonetimi materyal tasarımı mutlaka bitmeli

Merhabalar canim
Canim ben onlisanstan 87 aldım
Bölüm 43. Oldum
17 kişi alındı toplamda 2 senede bu yüzden atanamadim
Baktım onlisanstan bolumumden çok atama yok, ben de lisans işletmeye tamamladım
Bu sene lisans mezunu olarak gireceğim kpssye
Anladım,inşallah yine yüksek puan alıp bu sefer atanirsin :KK66:

Aynı zamanda diyete de başlıyorum verecek 50 kilom var resmen bazı hastalıklarimdan dolayı ve tabi iştah da olunca çok kısa sürede almış olduğum kilolar 50 den geriye dogru kilo verdikce yazıcam yarın birinci gün su diyet bu diyet önüme geleni yapicam aynı diyeti uygulamak zorunda değilim diyeti keyifsiz hale getirdiğimden birazda başarısızlıklarim

Screenshot_20180329-074105.png

kolay gelsin :) ben de hazırlanıyorum ama aslında hazırlanamıyorum :kızgın: konularda oldukça gerideyim bir taraftan okul olduğu için ve tembel bir insan olduğum için çalışamıyorum. senin nasıl gidiyor?

X