• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss'de kot giyilebilecek mi?

Çok güldüm kendime,kimliğimde 15 yaşındaki fotoğrafım duruyor hala=DDD Yaşım olmuş 25;DD
2 yıldırda giriyorum bu lanet kpssye kimsede bişe demedi=DD
Çok güldüm,demek hiç değişmemişim
kimlikte vatandaşlık numarası olmak zorunda, onun dışında çok sorun olmaz sanırım:55:

Son düzenleme:
valla okuduklaarımı görünce şok oldum ,ben avcılarda oturuyorum zeytinburnunda okulda sınava giricem ,çanta taşımıcakmıyım,pardonda kafayı yemişler galiba,okuduklarıma inanamıyorum ...nereme sokucam ,paramı ,kartımı,sınav giriş kartlarımı,elimi kolumu sallaya sallaya gidicem galiba

sadece para alınıyo yana.. metal eşya, küpe, saat, kolye yok.. toka bile metal olunca kıllık yapıyorlarmış...

İstanbul kart alınmıyor mu yaaa??? beni cehennemin dibinde bi okula vermiş gerizekalılar hem tercih ettiğim 2 sınav yerine hem de evime çok uzak bir yer.Otobüs saatte 1 defa geçiyor.Yanıma saat de alamıyacam otobüsü nasıl denk getirecem,arabayla gidemem anahtar alamıyacağım,evin anahtarını kime bırakacağımı bilmiyorum ,şu anda içimden ne küfürler geçiyor da buraya yazmak olmaz ,böyle bi saçmalık olur mu ya,sanki kopya sınav esnasında çekildi 2010 da.Soruları aldılar birilerine servis ettiler.O insanlar gayet rahat memur oldular ,sorumlular bi ceza almadı.Ösym başkanı kadar yüzsüz birini zaten görmedim.E neymiş sınava anahtar sokulamayacakmış.Valla ben alıcam istanbul kartımı yanıma neyle gidicem ya,otobüsleri ücretsiz yapsınlar o zaman sınav sabahı.Eğer orada biri o kart için sorun çıkarırsa katil olabilirim.

Back