Kpss'de kot giyilebilecek mi?

auroras

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
696
14
116
Antalya
kızlar ben kot şort giyecektim, metali olmayan sade giysi derken kotlar nolacak?
öff yaa zaten stresliyim..
bi de bunu mu düşüncemmm!!!
daha önceki herhangi bir sınavda kot giyen oldu mu? şu aramalar yapılalı beri olan sınavlardan bahsediyorum..

Son düzenleme:
Sınav mevzuatı açısından bilemiyorum sorunuzun yanıtını. Ama ben sınavlarda kot giymeyi kendim çok tercih etmiyorum. Sıkıştırıyor otururken karnımı filan. Onun yerine yaz günü şöyle bol efil efil yakmayan bir etek giyin daha rahat edersiniz.

etek için fazla şişmanım ben.. şortu da boyuma göre kestirmiştim falan, iyi oldduydu, heveslenmiştim..

ben daha önce giydim sorun olmadı salonlarda saat oluyor çanta cüzdan hatta bozukpara bile almıyorlar içeri ben 5 tl yanıma yedek para,nüfus cüzdanı, giriş belgesi alıp birde otobüs kartımı alıyordum önceki sınavlarda bu sınavda babam yanımda gelecek :)) bir de küpe kolye falan takmayın zaten bunlar giriş belgelerinde yazıyor su alabilirsiniz ama kağıdını çıkarttırıyorlar binaya girmeden aklıma bu kadar geldi :)

arkadaşım girdi geçenlerde kpdsye kafasındaki tokayı çekip fırlatmışlar, tel tokayı.. benim de şort aynı muameleyi görmez di mi : )

ben kpssde gözetmen olarak görev aldım önceden
kot giyilebiliyor, sınıflarda osym nin saatleri var
kalem silgi açacak zaten dağıtıyorlar, su alın yanınıza fakat şeffaf şişede olacak şişenin üzerinde ambalaj kağıdı filan bulunmasın
çanta, telefon götürmeyin, yalnız gelecekseniz para alın yanınıza sadece, kart filan da olmasın üstünüzde
yüzük kolye broş filan da bulundurmayın, saç tokasına bile takabilirler belki düz sade bişey alın yanınıza
Şimdiden başarılar

ben bir de şunu sormak istiyorum, benim kimliğim 2007de çıktı en son.. şimdi ösym açıklamasında 'güncel fotoğrafı olmayan kimlikler kabul edilmeyecektir' diyor.. benim fotoda da ben bayaa zayıfım bi de artistliğine gözlüksüz çekinmiştim.. ona da taktım kafayı : ( nolcak?

Son düzenleme:

Benim daha da eski peki ben napıcam?

ben ve eşim sınavlarda kot giydik hep...hatta lys ye girdim deri ceketle ve kotla ...baya da metal vardı üzerimde ama kimse dikkat bile etmedi ....

bi sorun çıkmaz merak etmeyin, bu kadar da stres yapmayın yahu

üzerimizde metalik eşya olmayacakmış ,ben donla girmeyi düşünüyorumm

canım bende senin gibiydim 4 5 senelik kimliğim vardı.ama okulda bir hoca bunu değiştir hemen.yoksa sınavlarda sıkıntı olur dedi.hemen ertesi günü değiştirdim..bence değiştir.benimde resimde gözlüksüz.ne diyecekler bişey demezler merak etme.

artık çok geç : (( askeri kimlik de alacağım yanıma garanti olsun diye..

artık çok geç : (( askeri kimlik de alacağım yanıma garanti olsun diye..

Çok güldüm kendime,kimliğimde 15 yaşındaki fotoğrafım duruyor hala=DDD Yaşım olmuş 25;DD
2 yıldırda giriyorum bu lanet kpssye kimsede bişe demedi=DD
Çok güldüm,demek hiç değişmemişim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…