Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bir de şunu sormak istiyorum, benim kimliğim 2007de çıktı en son.. şimdi ösym açıklamasında 'güncel fotoğrafı olmayan kimlikler kabul edilmeyecektir' diyor.. benim fotoda da ben bayaa zayıfım bi de artistliğine gözlüksüz çekinmiştim.. ona da taktım kafayı : ( nolcak?
ben kuruntulu muyum bilemedim.. bi sorun çıkmasa bariiBenim daha da eski peki ben napıcam?
ben bir de şunu sormak istiyorum, benim kimliğim 2007de çıktı en son.. şimdi ösym açıklamasında 'güncel fotoğrafı olmayan kimlikler kabul edilmeyecektir' diyor.. benim fotoda da ben bayaa zayıfım bi de artistliğine gözlüksüz çekinmiştim.. ona da taktım kafayı : ( nolcak?
ay cok guldumarkadaşım girdi geçenlerde kpdsye kafasındaki tokayı çekip fırlatmışlar, tel tokayı.. benim de şort aynı muameleyi görmez di mi : )
artık çok geç : (( askeri kimlik de alacağım yanıma garanti olsun diye..canım bende senin gibiydim 4 5 senelik kimliğim vardı.ama okulda bir hoca bunu değiştir hemen.yoksa sınavlarda sıkıntı olur dedi.hemen ertesi günü değiştirdim..bence değiştir.benimde resimde gözlüksüz.ne diyecekler bişey demezler merak etme.
artık çok geç : (( askeri kimlik de alacağım yanıma garanti olsun diye..