KPSSCİLER HANGİ KONULAR BİTTİ YA DA BİTİRMEK ÜZERESİNİZ...

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.027
28.248
Ben Türkçede yazım kurallarındayım matemati ebok ekok güncel bilgileri biraz toparladım sizler???????

kimsee hırslanmak istemiyor demek ki? ben de tarihten ilk türk islam devleterindeyim 2.konu. matematikte temel kavramlar-ardışık sayılar.

Hayirlisiyla evime doneyim derslere devam türkçe bitmek üzere zaten sonra matematik bitecek

Yarın akşam Allah'ın izniyle evimde olacağım dersler bekleyin beni çalışırız canım beraber
hadi bakalım canım, inşallah çalışırız. ben de çok yavaş gidiyorum, hızlanmam lazım.
daha önce girmiş miydin canım sınava?

bu sene temmuz 4-5 de ama 2016 da da olursa aynı tarihlerde olur temmuzun ilk haftası bu sene öğretmenler ve de alandan olur seneye düz memurluk var canım

Ben bu sene hazırlanamadım girmiyorum seneye hazırlanıyorum

xoğrafyadan nüfus konusuna kadar geldim türkçede sözcükte anlam ve cümlede nalam testleri çözüyorum. şimdilik bu kadar:)

xoğrafyadan nüfus konusuna kadar geldim türkçede sözcükte anlam ve cümlede nalam testleri çözüyorum. şimdilik bu kadar:)
iyi ben en son matematikte ebob ekokdayım türkçede yazım kuralları bu akşam da çalışamam heralde ev çok pislenmiş dün de temizlik bugün kalan temizliklerimi yapacağım ama en kısa zamanda derslere dönmek istiyorum sıkıldım evde olmaktan ve memur olamamaktan ama en önemlisi hayırlısıyla kazanmak mesleğe başlamak

Çalışmaya sene başında başlamıştım aslinda ama aof falanderken bıraktım ve dün yeniden başladım tarih dersini şimdilik okuya okuya gidiyorum osmanlı devletinde kultur ve uygarliktayim bitmek üzere.
Ekim ayında da dershaneye başlamayı planliyorum o zamana kadar calisabildigimi calisicam seneye giricem sınava bende.

Çalışmaya sene başında başlamıştım aslinda ama aof falanderken bıraktım ve dün yeniden başladım tarih dersini şimdilik okuya okuya gidiyorum osmanlı devletinde kultur ve uygarliktayim bitmek üzere.
Ekim ayında da dershaneye başlamayı planliyorum o zamana kadar calisabildigimi calisicam seneye giricem sınava bende.
hayırlı çalışmalar

arkadaşlar çalışmalarınız nasıl kitap bitirdiniz mi konular bitti mi?

X