Kpss2021 gelin çocuklu veya çocuksuz kadınlar birlikte basaralim

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
Haydi kızlar 2 çocuğum var istersek başaramayacagimiz şey yok ...tarih ve matematik şimdiden başlayıp erkenden bitirelim sorular soralım ciddi manada birlikte çalışalım ..az biraz azmin varsa gel yaz yeterki ben iteklerim elimden geldigince korkmayın ilk adımı atın yilmayin kazmaya devam edin o elmasları bulucaz :)

Gelen giden yok mu yahu sabah kalktım kahvaltı hazırladım eşime birlikte yedik içtik dizi izledik ..sonra ben matematikten bir kitaba başladım kurultayin kitabı onu bitirmeye başladım 5 gün önce baslamistim hergun bir kaç sayfa derken 72. Sayfaya kadar geldim..2 gün öncede tarihe başladım her gün bir sayfa çalısiyorum elimde ramazan yetginin video ders notu var videosunu izleyip not alıp sonra 1 sayfayı hafız tekniklerini kullanarak çalışıyorum ..hatta video çekiyorum ..haydi gelin arkadaşlar halledelim su işi :)

Matematik kitabında hoşuma giden soruları ve bazı yerleri yıldız yaptım kitap bitince yıldızları yerleri yazarak calisicam inşallah

Merhabalar, kpss a grubuna hazırlanacaksınız değil mi?
Bölümünüz nedir? Bende endüstri mühendisiyim bu yılda niyetlenmiştim ama olmadı, ama kpss a 'yı denesem mi diyorum?

Merhabalar, kpss a grubuna hazırlanacaksınız değil mi?
Bölümünüz nedir? Bende endüstri mühendisiyim bu yılda niyetlenmiştim ama olmadı, ama kpss a 'yı denesem mi diyorum?
Deneyelim benim tam bir hedefim yok iş konusunda şartlar neye elverirse diyelim ama ders olarak hedefim kpss yi yalayıp yutmak istiyorum ...her gün az az da olsa çalışıyorum yaklaşık 1 haftadır..bu süreçte çalışmak isteyenlere motive etmek birlikte çalışmakta bir isteğim doğrusu kendime uğraş bulmak istiyorda olabilirim ..ders çalışmak hobi olmuş artık bende zevk veriyor birazda :)

Bende bu 2020 kpss sine de gircem çok disiplinli calsmdm ama temelim var denemek istedim şuan sk sk dnemee çözüyorum oradaki eksklik konulara göz atiyrm yeni bilgileri not aliyrm ÖSYM sorularına bakıyorum

Nameles Nameles S Slnnnmm Noona_noona Noona_noona

bugün yaptiklarim kurultay kpss matematik kitabına başlamıştım 6 gün önce bir kaç sayfa daha ilerledim 82. Sayfadayim ..bir sayfa tarih calisicam inşallah gecede uykum gelmezse bebekler uyuyunca biraz çalışmayı planlıyorum

Bende bugün
30 paragraf
100 tarih soru
18 coğrafya(deneme)
15 vatandaşlık(deneme)
51 tane yazım ve noktalama çözdüm devam ediyordum bırakmak zorunda kaldım.

Eve gidince matematiğe geçeceğim bölme bölünebilmeden devam ederim

Çok az zaman kaldı matematiğimin çok iyi durumda olması lazım. Min 15 soru çözebilmeliyim. Hergün yoğunlaşsam yetişir mi ki acaba.

30 paragraf
80 tarih
18 coğrafya(deneme)
15 vatandaşlık(deneme)
Mat bölünebilme sorudan devam
Soru bankalarım bitti branş denemelerine geçtim. Artık ağırlığı mat a verebilirim

X