Kpss

asabihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
531
362
Merhaba arkadaşlar sorum şu bu pazar günü yapılacak olan lise düzeyindeki kpss sınavına giricem ama atamaların nasıl oldugunu yada sınavdan güzel bi puan alırsam bölümüme göre mi atama yapılır nasıl olur bu konularda bir fikrim yok lise mezunuyum ve bilgisayar bölümünden mezunum

Anlamıyosunuz ya da ben anlatamıyorum sanırım sadece bilgi almak istedim

Bakın destek isteyin moral verin deyin tamam ama bilgi ösym sitesinde

2014 yılındaki kasım atamalarına bak nereye kaç puan ile atanmışlar sonra her atama dönemini tara irdele

Konu sahibi çok basit bi bilgi almak için sormuş herkes ayrı telden çalıyor. Soruya gelince ben de bilmiyorum sorularını google a yazarak bulabilirsin bence... ya da başka bi foruma sor.

facebook gruplarında çok güzel paylaşımlar oluyor. kk'da da eğitim bölümünde kpss başlıkları var, orda sürekli iletişim halinde oluyor adaylar. siz bir girin başarıyla atlatın da, bunlar en basit kısmı işin

bende gireceğim ay hiç istemiyorum ya . Canım istediğin bölüm zor . Temizlik işçisi çaycı postaneye elaman filan olarak alıyorlar .

Daha sonra tercihler olacak ona göre şartlara bakacaksınız. Bazıları lise mezunu ister bazıları meslek lisesi mezunu ister.Görevin ne olduğu bellidir. Tercih yaparsınız ve orayı tercih edenlerden en yüksek puana göre atanırsınız.Ya da bazen kurumlar özel ilana çıkar kpss den en az --(atıyorum 70 puan) ister. Oraya başvurursunuz sıralamaya göre mülakata çağırırlar falan. Ama siz önce sınava odaklanın. Süre önemli Matematik çözmek çok önemli. Başarılar

Canım eğer iyi bir puan alırsan ilk 10 tercihini kendi branşından olan tercihlerde kullan. geri kalanını da lise ve lise dengi tercihlerden yap. kendi bölümünden tercih yaparsan daha avantajlı olursun

Benmde gerçekten merak ettiğim şeyleri sormussun inşallah iyi puanlar alırız güzel yerlere atanırz arkadasm allah smdiden zihin acikligı versn hepimize

İnşallah iyi bir puan alırsanız ona göre ösymnin sitesinde başvurabileceğiniz yerleri göreceksiniz zaten. Tercihleri akıllıca yapmanız şart. Bazı bölümler işler var mesela 90puanla atama yapılmıyor ama 65 alan atanıyor. Puanınıza göre akıllıca sıralama yapmanız gerek. En olmadı çıktısını alır elinize kağıt kalemi alır googledan araştıra araştıra seçe eleye sıralamayı yaparsınız sonrada ösymnin sitesinden rahatça ekler yollarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…