F Fight4freedom1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2021 5.351 5.185 5 Mayıs 2022 Konu Sahibi Fight4freedom1 #1 Kızlar bu sene sınava çalışmadım.Eğitim,gygk hayatta yetişmez. 3 ay var. Seneye adam gibi mi çalışsam. Şimdiden başlayıp. Sizce ne yapmalı
Kızlar bu sene sınava çalışmadım.Eğitim,gygk hayatta yetişmez. 3 ay var. Seneye adam gibi mi çalışsam. Şimdiden başlayıp. Sizce ne yapmalı
I ImaginePerest42 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2021 166 47 28 5 Mayıs 2022 Konu Sahibi Fight4freedom1 #2 wuthering heights .!.: Kızlar bu sene sınava çalışmadım.Eğitim,gygk hayatta yetişmez. 3 ay var. Seneye adam gibi mi çalışsam. Şimdiden başlayıp. Sizce ne yapmalı Genişletmek için tıkla... Valla bende çocuktan çalışamadım saldım gittim, seneye çalışcam ben bence kasmaya gerek yok yavaş yavaş olsun temel olsun, düzenli olsun
wuthering heights .!.: Kızlar bu sene sınava çalışmadım.Eğitim,gygk hayatta yetişmez. 3 ay var. Seneye adam gibi mi çalışsam. Şimdiden başlayıp. Sizce ne yapmalı Genişletmek için tıkla... Valla bende çocuktan çalışamadım saldım gittim, seneye çalışcam ben bence kasmaya gerek yok yavaş yavaş olsun temel olsun, düzenli olsun