Kpss

Deliiball

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
251
68
26
Merhaba bişey sormak istiyorum ben meslek lisesi mezunuyum bölümümü sevmediğim için üniversitesiye gitmedim şuan evliyim bı meslek sahibi ya da memur olmak istiyorum okulum bittikten sonra KPSS'ye girdim ama iyi puan alamadım bı kaç senedir düşünüyorum ama fazla bilgim yok ben açıktan üniversitesi okumak ya da kpss sinavina girip iyi bir puan alıp bı yerlere gelmek istiyorum sizce hangisini daha mantıklı açıktan üniversitesi okumak maddiyatı çok mu fazla eğer çok fazlaysa KPSS'ye giricem. Meslek lisesi mezunlarının memur olması için kaç puan almaları gerekiyor lütfen yardım eder misiniz ?

Bölümüne göre alman gereken puan değişıyor. Önce onu araştırmalısın. Bence aciktan okumak da cok maliyetli cunku zamaninda bitiren pek olamiyor. Ayrica bu devirde herkesin diplomasi var hatta örgün üniversite okuyanlar bir de aciktan 2. Üniversiteyi okuyorlar. Ayrica ortaögretim kpss kazanmak lisans ya da önlisans bitirip kazanmaktan cok cok daha kolay sinavin zorlugu acisindan. Ama daha az sayida alim oluyor diye biliyorum. Ben de lisans mezunu bir issizim kpss defalarca denedim ve vazgectim.

Okuduğum bölüm üzerine KPSS'de hiç birşey yok ve ben bölümümü sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…